24sata-astro

HOROSKOP I IME: Škorpion je Ognjen, Lav Viktor!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ne samo što određuje vaš znak, natalna karta ima bitnu ulogu iu odlučivanju vašeg imena. Pogledajte kakvu!

Kada se analizira ime, gleda se u znak u kom počinje vrh trećeg polja vladara iu kom je znaku, njegovi aspekti ali i planete. Čestoplaneta na samom “Asc” može nadjačati simboliku trećeg polja, što znači da nas ljudi mogu znati po nadimku ili imenu koje smo stekli tijekom života, a ne po imenu koje nam je određeno pri rođenju.

Kako bi se odredilo podrijetlo našeg imena, potrebno je poznavati astrološke simbole.

Pogledajte ta značenja prema općim pravilima, pa i sami utvrdite odakle potječe vaše ime i njegovoznačenje.

OVAN, ŠKORPION, MARS

Oni simboliziraju imena koja asociraju na nešto borbeno, pa su ta imena ona koja u sebi sadrže riječ “boj,” bor “(borba),” bra “(braniti). Ta imena su: Bojan (u sebi sadrži riječ “boj”), Branimir, Borjanka (brzo, naglo, vodeće), pa i imena nekih velikih vladara, ratnika, vojnika, kao što su Aleksandar (od Aleksandra Velikog), Viktor, Viktorija (pobjeda), Ognjen (vatra).

BIK, VAGA, VENERA

Ona simboliziraju lijepa imena koja asociraju na umjetnost, ljepotu, cvijeće i voće, pa su to sva imena koja šarže “mio”, “milo”, “mila”, “drag”, “cvijet”, “mir”, “boje” ( Miodrag, Milena, Milina, Ljubica, Milica, Dragan, Dragana, Miroslav, Mirko, Marija, Željana, Željka, Cveta, Ruža, Ružica, Višnja, Dunja, Violeta, Jagoda, Nevena, Jasmina, Jasna).

BLIZANCI, DJEVICA, MERKUR

Po ovim znakovima, imena simboliziraju dvojnost, dva imena u jednom, poput Anamarija, ali i kratka imena (Ana, Maja, Tea, Mia, Lea), kao i imena koja ukazuju na nešto (malo, sitno, umanjeno) završavaju s ” ca “(Jovica, Milica, Nadica, Verica).

RAK, MJESEC

Simbolizira često i tradicionalno ime koje je poteklo sa podneblja na kojem živi. Kod nas bi to bila srpska imena jer Mjesec simbolizira predake, tradiciju, biljke, voće, bijelu boju, dušu, tekućina, mora, noć i zvijezde (Dušan, Dušica, Jagoda, Višnja, Jadranka, Zvezdana, Suzana, Snežana, Sanja, Marina koja potječe od latinske riječi “morska”, Jovan, Ivan, Ivana, Ivanka, Jovana, Jelena).

LAV, SUNCE

Označava svjetlost, sjaj, slavu, kraljeve, vladare, prijestolje, zlato i drago kamenje, pa su dobivena imena ona koja su naslijeđena od nekog predaka koji se istaknuo po svojoj hrabrosti (Svetlana, Zlatan, Zlata, Zoran, Zorica, Danica, Danijela, Danijel, Viktorija, Viktor, Jelena).

ŠKORPION, PLUTON

Slično kao i kod Marsa, samo što je on razorniji pa mu odgovaraju imena kao što su Ognjen i Uglješa.

STRIJELAC, JUPITER

Ova dva znaka simboliziraju znanje, mutrost, vjeru, religiju, imena svetaca, strana imena, mitološka, ​​simboliziraju i davanje, dobrotu, sreću, slobodu (Vera, Sofija, Kristina, Ivan, Anđela, Anđelko, Bogoljub, Bogdan, Dobrica, Srećko, Ilija, slobodan, Sava).

JARAC, SATURN

Simbolizira stara imena koja su očuvana do danas, dobivena po ocu, majci, djedu, babi ili nekom predaka, predstavljaju povijest i označavaju velikane, vojskovđe, strah, hladnoću i zimu (Strahinja, Snežana, Nikola, Đorđe, Đurađ, Vuk, Vukašin) .

VODENJAK, URAN

U ovu kombinaciju spadaju neobična i nesvakidašnja imena koja su na isti način dobivena, koja simboliziraju preokrent, bunt, slobodu, ali i moderna i nova imena, kao i imena genija (slobodan, Dominik, Danina, Tea, Leonardo, Despot, nenad).

RIBE, NEPTUN

To su imena koja su povezana sa snovima, duhovnošću, misterijom, vodom i morima (Sanja, Vjera, Marina, Anđela, Božidar, Bogoljub, Jadranka, Sava, Suzana, Zvezdana).

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM