HOROSKOP I IME: Škorpion je Ognjen, Lav Viktor!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ne samo što određuje vaš znak, natalna karta ima bitnu ulogu iu odlučivanju vašeg imena. Pogledajte kakvu!

Kada se analizira ime, gleda se u znak u kom počinje vrh trećeg polja vladara iu kom je znaku, njegovi aspekti ali i planete. Čestoplaneta na samom “Asc” može nadjačati simboliku trećeg polja, što znači da nas ljudi mogu znati po nadimku ili imenu koje smo stekli tijekom života, a ne po imenu koje nam je određeno pri rođenju.

Kako bi se odredilo podrijetlo našeg imena, potrebno je poznavati astrološke simbole.

Pogledajte ta značenja prema općim pravilima, pa i sami utvrdite odakle potječe vaše ime i njegovoznačenje.

OVAN, ŠKORPION, MARS

Oni simboliziraju imena koja asociraju na nešto borbeno, pa su ta imena ona koja u sebi sadrže riječ “boj,” bor “(borba),” bra “(braniti). Ta imena su: Bojan (u sebi sadrži riječ “boj”), Branimir, Borjanka (brzo, naglo, vodeće), pa i imena nekih velikih vladara, ratnika, vojnika, kao što su Aleksandar (od Aleksandra Velikog), Viktor, Viktorija (pobjeda), Ognjen (vatra).

BIK, VAGA, VENERA

Ona simboliziraju lijepa imena koja asociraju na umjetnost, ljepotu, cvijeće i voće, pa su to sva imena koja šarže “mio”, “milo”, “mila”, “drag”, “cvijet”, “mir”, “boje” ( Miodrag, Milena, Milina, Ljubica, Milica, Dragan, Dragana, Miroslav, Mirko, Marija, Željana, Željka, Cveta, Ruža, Ružica, Višnja, Dunja, Violeta, Jagoda, Nevena, Jasmina, Jasna).

BLIZANCI, DJEVICA, MERKUR

Po ovim znakovima, imena simboliziraju dvojnost, dva imena u jednom, poput Anamarija, ali i kratka imena (Ana, Maja, Tea, Mia, Lea), kao i imena koja ukazuju na nešto (malo, sitno, umanjeno) završavaju s ” ca “(Jovica, Milica, Nadica, Verica).

RAK, MJESEC

Simbolizira često i tradicionalno ime koje je poteklo sa podneblja na kojem živi. Kod nas bi to bila srpska imena jer Mjesec simbolizira predake, tradiciju, biljke, voće, bijelu boju, dušu, tekućina, mora, noć i zvijezde (Dušan, Dušica, Jagoda, Višnja, Jadranka, Zvezdana, Suzana, Snežana, Sanja, Marina koja potječe od latinske riječi “morska”, Jovan, Ivan, Ivana, Ivanka, Jovana, Jelena).

LAV, SUNCE

Označava svjetlost, sjaj, slavu, kraljeve, vladare, prijestolje, zlato i drago kamenje, pa su dobivena imena ona koja su naslijeđena od nekog predaka koji se istaknuo po svojoj hrabrosti (Svetlana, Zlatan, Zlata, Zoran, Zorica, Danica, Danijela, Danijel, Viktorija, Viktor, Jelena).

ŠKORPION, PLUTON

Slično kao i kod Marsa, samo što je on razorniji pa mu odgovaraju imena kao što su Ognjen i Uglješa.

STRIJELAC, JUPITER

Ova dva znaka simboliziraju znanje, mutrost, vjeru, religiju, imena svetaca, strana imena, mitološka, ​​simboliziraju i davanje, dobrotu, sreću, slobodu (Vera, Sofija, Kristina, Ivan, Anđela, Anđelko, Bogoljub, Bogdan, Dobrica, Srećko, Ilija, slobodan, Sava).

JARAC, SATURN

Simbolizira stara imena koja su očuvana do danas, dobivena po ocu, majci, djedu, babi ili nekom predaka, predstavljaju povijest i označavaju velikane, vojskovđe, strah, hladnoću i zimu (Strahinja, Snežana, Nikola, Đorđe, Đurađ, Vuk, Vukašin) .

VODENJAK, URAN

U ovu kombinaciju spadaju neobična i nesvakidašnja imena koja su na isti način dobivena, koja simboliziraju preokrent, bunt, slobodu, ali i moderna i nova imena, kao i imena genija (slobodan, Dominik, Danina, Tea, Leonardo, Despot, nenad).

RIBE, NEPTUN

To su imena koja su povezana sa snovima, duhovnošću, misterijom, vodom i morima (Sanja, Vjera, Marina, Anđela, Božidar, Bogoljub, Jadranka, Sava, Suzana, Zvezdana).

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €