24sata-astro

Gatanje iz kave jedan od popularnijih načina dobivanja uvida u budućnost

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Gatanje iz kave jedan od popularnijih načina dobivanja uvida u budućnost. Radi se o simbolu popodnevnog ispijanja kave ponajviše među našim bakama i mamama. Gatanje iz kave je simbol minulih vremena. To je neformalni običaj koji datira od prije nekoliko stotina godina. Kada je riječ o našem dijelu Europe, Turcima možemo zahvaliti što su nas upoznali s ovom pomalo neobičnom, ali djelotvornom metodom.
Gatanje iz kave – postupak

Gatanje iz kave nije viša matematika. Nakon što se šalica ispije do kraja, potrebno ju je okrenuti naopačke. Obično se šalica stavi na pripadajući tanjur. Pojedini gataoci iz kave koriste tanjure tijekom tumačenja, drugi pak to ne rade. U svakom slučaju, čeka se nekih pola sata da se kava slije odnosno da iza sebe ostavi simbole. Gatanje iz kave najčešće ne traje dugo.
Gatanje iz kave – značenje simbola

Gatanje iz kave sadrži brojne simbole. Ako ste zaljubljenik u ovu divinacijsku metodu sljedeće rečenice će vam biti od pomoći. Dakle, ako se u šalici pojavi zrakoplov, helikopter ili balon, to znači da će projekti biti neuspješni. Ako se pojavi sidro, to je dobar znak za uspješan posao i stabilan ljubavni život. U slučaju da se sidro ne vidi dobro, treba tumačiti obrnuto od navedenoga. Ako se pojavi anđeo, najavljuju se dobre vijesti pogotovo po pitanju ljubavi. U slučaju da se pojave jabuke, to je pozitivan znak za stabilno zdravlje i dug život. Također, označava uspjeh na poslu iu školi. Ako se pojave strijele, znak je negativnih poruka. Sjekira najavljuje da će se problemi prevazići. Ptice označavaju sreću, moguće je i uspješno i ugodno putovanje. Brod označava posjetu od strane prijatelja. Buket, pak, označava vrlo dobru sreću što uključuje dobre prijatelje, uspjeh u karijeri i ljubavi. Most označava uredno putovanje. Leptir označava uspjeh i ugodu. Ako se u šalici pojavi svijeća, označava prosvjetljenje. Automobil označava da se osobi približava novac (bogatstvo). Dvorac označava neočekivanu sreću (novčanu ili neku drugu). Krugovi označavaju novac ili darove. Oblaci predstavljaju ozbiljne probleme osim ako su okruženi točkama. U tom slučaju označavaju financijski uspjeh. Djetelina predstavlja vrlo dobru sreću, zadovoljstvo i prosperitet. Lijes označava dugotrajnu bolest ili smrt bližnjega.
Gatanje iz kave je zabavno i poučno

Gatanje iz kave je obično vrlo zabavno, a može biti i poučno. Najčešće, s ovom metodom predviđanja budućnosti ne može se ići vremenski daleko. Do najviše nekoliko mjeseci. Prednost gatanja iz kave je u tome što se uvijek radi o aktualnim temama.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM