24sata-astro

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. KOLOVOZ 2020

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovan
Vi ćete današnji dan iskoristiti za odmor. Ljuti ste na cijeli svijet i sada hoćete da tjerate inat iz samo vama znanih razloga sa svima koji vam se na bilo koji način zamjere. Ne pretjerujte. Vaša impulzivnost u ovom slučaju može samo pogoršati stvari i dovede vas u situaciju da se kasnije pitate što vam je sve to trebalo.

Bik
Još jedan dan u znaku komunikacije koja će u ovom slučaju biti malo nezgodijeg znakova. Lako je moguće da se upustite u žučnu raspravu sa nekim neistomišljenicima, pa da pri tome uopće ne sagledate u kojoj mjeri su vam oni zaista bliski i dragi, te kako će se ovakvo vaše ponašanje odraziti na njihov odnos prema vama.

Blizanci
Novac koji očekujete neće stići na onaj način na koji ste se nadali, što bi kod vas danas moglo izazvati buru negativnih osjećanja, koja će ovaj put najviše da se odraze na vaš osjećaj sputanosti i nervozu koja će vas pratiti kroz dan. S jedne strane imate dobar plan kad je o ulaganjima riječ, as druge, nedostaju vam sredstva da to i ostvarite.

rak
Vi ste malo oštriji nego inače, a danas, kada je vaš vladar u svom sjedištu, na sve to ste i naglašeno emotivni. Kombinacija je izuzetno dobra za bio koji vid poslovnih aktivnosti jer vam daje jednu notu odlučnosti koju inače nemate u toj mjeri, a pored nje i dozu samouvjerenosti koja će vam dobro doći u bilo kojem vidu komunikacije.

Lav
Iako je centar vašeg zbivanja upravo u vašem domu, vi ćete se danas malo više zadržati na pitanjima koja se tiču ​​nekih konkretnih stvari kad je o vašoj zaradi riječ. Sada vas jedino zanima na koji ćete se način domoći financijskih sredstava koja su vam za sada potrebna jedino da biste sebi priuštili neku vrstu uživanja, preko kupnje.

Djevica
I dalje ste u nekom raspoloženi za zabavu. Prija vam saznanje da ste okruženi dragim ljudima, kao i da ste našli dovoljno vremena da im se posvetite. S punim pravom uživate u opuštajućem razgovoru i druženju. Dosta je bilo poslovnih poteškoća. Za sada vam je potrebno da se odmorite i malo razonodite.

Vaga
S obzirom na to da je naglasak i dalje na vašoj šestoj kući, kući posla, upravo tu možete očekivati ​​maksimum događanja tijekom ovog dana. Jedna od bitnijih stvari, pored velike zauzetosti, biće i činjenica da ste se na neki način bacili na nove projekte, kao i da pokazujete veliku količinu radnog elana, koja vam je sada itekako potrebna!

Škorpion
Vi ste željni novih znanja i mogućnosti koje se pred vama trenutno otvaraju na sve strane. Naprosto se bacate na posao i svim silama pokušavate u što kraćem vremenskom periodu ostvarite što više, ne biste li na taj način zadovoljili kako radoznalost, tako i kriterije koje ste si postavili, pa i bolje poslovne ponude.

strijelac
Kada se uzme u obzir vaš današnje stanje, može se reći da pravite grešku što se dovodite u situaciju da morate do te mjere da se izrabljuje. U stvari, vas nitko ni na što ne tjera; sami birate najteži mogući put i samim tim najgoru moguću opciju za vas same. Kao da se želite dokazati ili testirati svoje mogućnosti.

Jarac
Ljubav i sve što se ljubavi tiče danas vam je naročito aspektovano. Partner je u vašim očima izrastao do visina koje teško da tko može dosegne ili na bilo koji način ugrozi. Za sada vam on predstavlja pravi izvor sreće i zadovoljstva koje ništa i nitko danas ne može ugroziti, ma što se dogodilo.

Vodenjak
S obzirom na količinu posla koju zatičete na svom stolu, možete se oprostiti od bilo kakvih društvenih aktivnosti i slobodno zaključati u ured dok ne ostvarite rezultate koje očekujete, ili bolje reći rezultate koji se od vas očekuju. Dobivate sve više posla, čemu možete zahvaliti samo svojoj ekspeditivnosti, pa vas kolege koriste.

ribe
Vi uživate u nekim stvarima krajnje neobaveznog karaktera. Sve što ima za cilj da vas razonodi i donese vam osmijeh na lice danas je favorizovano, pa ćete se u skladu s tim i sami okretati od bilo čega ozbiljnog ka nekim stvarima koje nemaju taj predznak. Ukoliko imate nekakav zanimljiv hobi, sada je vrijeme da se njime pozabavite više.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK