24sata-astro

Dlan koji obećava-Linija glave pravi blagi luk …

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

DLAN KOJI OBEĆAVA
Kako izgleda dlan budućeg pisca, zubara, računovođe, ljubavnika, provjerite prije nego što se upustite.

PISAC
Linija glave pravi blagi luk, koji govori o imaginaciji i koncetraciji.Takođe, kod nekih pisaca je karakteristično račvanje linije glave u tri kraka.Linija života se u širokom luku pruža oko Venerinog brega.Palac je čvrst, slabo savitljiv, što govori o tvrdoglavosti. pisac mora biti ustrajan dok ne završi rukopis.Drugi, tj. srednji segment palca treba biti dug, jer je to znak logičnotg uma, neophodnog da se gomila materijala da se dobro složi.

ZUBAR
Izražena i prava linija glave, potpomognuta pravom linijom srca, jer ukazuje na koncetraciju i strpljenje.Palac savitljiv, jer je potrebno biti hladnokrvan.Elastičan i gibak dlan govori o spretnosti.Venerin breg ne smije biti ni previše ispupčen, ni previše uzan, da bi se osoba dobro slagala s drugima bez suvišnog emocionalnog vezivanja.

BROKER
Dugi prsti koji govore o posvećivanju pažnje drugima.Izraženi zglobovi na prstima ukazuju na bistar um.Prvi segment kažiprsta bi trebao biti dug, što ukazuje na spremnost da se svjesno riskira. Duga i prava linija života govori o analitičkom pristupu.Unesto jedne duge linije sudbine, trabalo bi ih biti više manjih, jer se broker bavi različitim područjima.

INVESTICIJSKI BANKAR
Praktična i sposobna priroda je predstavljena četvrstatim dlanom.Obli vrhovi prstiju ukazuju na osobu vještu u rukovanju novcem.Spoljna strana dlana blago zaobljena govori o kreativnosti.Dugačak mali prst je znak sposobnosti ubeđivanja.Izražena linija sudbine koja završava ispod srednjeg prsta, jer tada znači da će uspjeh doći poslije naporne borbe.

KOMZMETIČAR
Dlan je dug s dugim šilastim prstima, što govori o umjetničkoj duši i osjećaju za lepo.Koža dlana i vrhova prstiju je vrlo nežna.Linija glava koja pravi blagi luk govori o maštovitosti, a vanjska strana dlana je zaobljena.Linija života bi trebalo da se pruža u širokom luku oko Venerinog brijega.

LJUBAVNIK
O lakoći izražavanja emocija i njihovom intezitetu govore zaobljen, mekan, mesnat i ispupčen Venerin breg, ružičaste boje, s nekoliko popprečnih linija i puno linija usmjerenih ka prstima.Kod ovakvih osoba odluke se donose srcem, a osećanaj uvijek donose prevagu nad logikom. Dug i prav mali prst, isturen u stranu u odnosu na dlan je nznak nekonvencionalne, ničim ograničene i veoma maštovite osobe.Kratki prsti, jer govore o akciji, o osobi koja preskače slatke fraze i brzo prelazi na stvar.

RAČUNOVOĐA
Metodičan um je predstavljen dugim i pravim prstima, sa segmentima približno sličnog oblika.Duga i prava linija glave, koja se pruža ka drugom kraju dlana, ukazuje na strpljenje i koncetraciju.Spoljna strana je prava i govori o logičnom načinu razmišljanja.Segmenti palca bi trebalo da su odprilike iste veličine, što ukazuje na ravnotežu volje i razuma, a izražena linija intuicije ne bi bila na odmet.

ODVJETNIK
Dugi prsti i četvrstast dlan ukazuju na posvećivanje pažnje detaljima, a vanjska strana dlana prava jer to znači da se osoba radije oslanja na razum nego na kreativnost.Prava i duga linija glave govori o logičnom umu, metodičnosti, pouzdanosti i dobrom pameću. Jupiterov prst je obično dug, korijen i segment palca jak, drugi malo duži i lijepo razvijen-jer govori o razumu.Svi segmenti ostalih prstiju bi trebalo da budu glatki i iste veličine.

GLUMCI I GLUMICE
Vanjska strana dlana je obično zaobljena jer je to znak kreativnosti, a linija glave blago savija jer je i mašta potrebna za ovaj posao. Mali prst je prilično dug što govori o sposobnosti da se odlično izrazi ličnost, svoja ili tuđa.Jupiterov prst bi trebao biti dug, jer je to često znak da ta osoba uživa pod svjetlošću reflektora.Kosa linija koja siječe liniju sudbine se često nalazi na rukama glumaca, ali i osoba koje izuzetno društvene.
Njihove šake i prsti su često dugi i tanani što je znak ljubavi prema lijepim stvarima, ali je palac nesavitljiv jer su zvijezde često tvrdoglave. Ako su pored svih ostalih znakova vrhovi prstiju tvrdi, ovakva osoba bi se bolje osjećala s druge strane reflektora, kao producenti itd.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK