DJEVICA egoizma, LAV ZAHTEVIMA: Evo kako horoskopski znaci uništavaju svoje veze

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Svatko ima neke negativne osobine, ali ovisi od kontrole i situacije, ili odabira partnera, u kojoj će ih mjeri iznijeti na vidjelo. Otkrijte kako koji znak sabotira svoju ljubavnu vezu ili brak u nekim svojim lošim fazama, nesigurnostima ili naprosto u nezadovoljstvu.

Ovan. Pripadnici ovog znaka mogu sabotirati svoju vezu ili brak s očekivanjem da bi partner trebao živjeti po njihovim pravilima, dok oni ne planiraju živjeti po ikakvim planovima. Tada gube strpljenje za nesavršenosti drugih, prebacuju im, a sami će početi vrištati ili da se dure ako čuju kritiku. Postavljaju se superiorno i kao svojevrsni sudac partneru, a negativne i cinične komentare nabacuju u najgore moguće vrijeme, kao niske udarce. Pritom, imaju i naglu narav i zaista vjeruju da mogu vrište uvrede i psovke ako su bijesni. Odnos privode kraju i svojim flertovanjem i upuštanjem u razne kombinacije s drugima.

Bik. Pripadnici ovog znaka mogu upropaste ljubavni odnos tako što naprosto dignu ruke od njega, prave se da ih se ništa ne tiče i da oni ništa ne moraju poduzeti. Tako partneru daju do znanja kako imaju svoj ponos te je red na njemu da se trudi. Budući da nemaju neke velike zahtjeve, smatraju da ih druga strana može lako zadovoljiti, no upravo ta njihova pasivnost također može približi odnos kraju. Također, nekad će toliko pametovati partneru da će ga tretirati kao dijete, što djeluje vrlo loše na samopouzdanje partnera, pa samim time i na sreću. Ako se zainate, od svog mišljenja neće odstupiti niti milimetar, pa čak i ako znaju da će zbog toga poslije patiti.

Blizanci. Ako im dođe tako, pripadnici ovog znaka mogu se u odnosima ponašaju gotovo psihopatski. Partneru jasno i glasno žele dati do znanja da ga ignoriraju. Osim toga, mogu izgledati kao da su na pohodu u kojem samo traže što će partner pogriješiti kako bi mu to nabili na nos i pokazali kako su oni bolji i pametniji. Potreba za slobodom Blizanaca također može otjerati partnera, u stanju su toliko odlagati obveze (npr. Brak) što duže mogu, ai kasnije se trude da drže distancu. Skloni su i prijevarama ako nisu zadovoljni u odnosu, ne samo da bi sebi “napumpali ego”, već i da bi pronašli rezervu.

Rak. Pretjerana dramatičnost, obraćanje previše pažnje i trošenje živaca na sitnice način su na koji pripadnici ovog znaka uništavaju svoje ljubavne odnose. Ako su povrijeđeni, mogu birati riječi koje partnera bodu ravno u srce, mogu ga kažnjavaju raznim metodama i čak da ne shvate kako u tome nisu baš nimalo u redu. Za neke veće stvari u stanju su se dure mjesecima, pa i godinama, stalno ih nabijajući na nos.

Lav. Pripadnici ovog znaka mogu naprave odnos toliko važnim i da ga stave pod lupu analizirajući svaki detalj da to može naprosto postati previše za drugu stranu. Vole biti zaljubljeni iu ljubavi s nekim, ali njihov strah da će to prestati, sumnje u partnera i iščitavanje nepostojećih signala vodi ih u začarani krug u kojem više nitko ili ništa ne može zadovoljiti njihova očekivanja, jer ne traže nešto konkretno. Ako kroz dulje razdoblje ne dobivaju dovoljno pažnje, naprosto se odljubljuju, pa čak počinju i da mrze partnera.

Djevica. Sa pripadnicima ovog znaka partner treba znati – njegov posao je da brine i usreći Djevicu. Zbog toga se može činiti da odnos s njima nije veza, već pravi posao, a treba misliti na tisuću detalja. Najveću štetu i sabotažu veze čine stanju agresijom, očekivanjem da im partner čitati misli i egoizmom, dok od partnera očekuju da sve podredi njima. Prije raspada će dugo zvocati i onda samo zašutjeti, s nadureno licem i nosom podignutim u nebo.

Vaga. Probudi li se u pripadniku ovog znaka ono najgore, bit će vrlo manipulativni, osvetoljubivi i sujetni. Prosipaće ljubomorne i napadačke izjave, kažvanjati partnera odlaskom u drugi krevet ili izbjegavanjem fizičke intimnosti, a vrlo lako mogu se razmeću riječima poput odlazak, raskid i razvod. Takav scenarij su sposobni ponavljaju nekoliko puta, ne shvaćajući kako s time stvaraju nesigurnost u partneru i tjeraju ga od sebe.

Škorpion. Jedan od načina na koji pripadnici ovog znaka mogu uništiti vezu ili brak je građenje nepovjerenja prema partneru, tako što pretpostavljaju da će biti izdani, a na to će ih navode sitni propusti partnera. Što je još gore, ako se osjećaju nesigurno čak i ako ne pronađu dokaze, cijelu će stvar iskonstruisati u svojoj glavi. Potom slijede mučni razgovori i prebacivanja, optužbe i najzad objava da odlazi.

Strijelac. Najgora stvar kojom pripadnici ovog znaka mogu uništavaju ljubavne odnose je očekivanje da partner želi i misli baš sve isto kao i oni, a zapravo uopće ne mogu razumjeti da netko ima druge ideje ili ciljeve. Teraće vodu na svoj mlin tako argumentovano da će neslaganje s njihovim željama dovesti u pitanje ima li u tom odnosu ljubavi te ima li on smisla. Najveći im udarac zadaju kompromisi, kojima nisu skloni, a što ih više sklope, to je sigurnije da se u podsvijesti opraštaju od odnosa.

Jarac. Pripadnici ovog znaka mogu biti pretjerano ozbiljni, kruti i ogromnih očekivanja, a time lako mogu sabotirati odnos. Partner može imati osjećaj da ga Jarac promatra kao slabog, kao čovjeka koji uvijek griješi. Očekuju da svi ispune njihova nebulozna mjerila i ideje o tome kako treba živjeti, pa i voljeti. Pred partnera stalno postavljaju nove izazove na kojima treba da se dokažu. Oni spontaniji i manje spremni na ulaganje truda u tom će trenutku odustati.

Vodenjak. Sabotaža odnosa u režiji pripadnika ovog znaka je ignoriranje – skloni su da se ponašaju kao da imaju pravo živjeti svoj život i da ne polažu partneru račune. Kod njih druga strana često treba nagađa što osjećaju ili o čemu razmišljaju, što može izludi čovjeka i navestiga da se pita je li Vodenjaku svejedno koga ima i da li uopće ima nekoga kraj sebe. Odnos lako uništiti svojom distanciranošću, zbunjujućim ponašanjem i hladnoćom.

Ribe. Ponekad veza s pripadnicima ovog znaka može nalikovati na vezu s hologramom – partner misli da je u vezi s Ribom, ali nije. Jedan dan su divni i krasni, a drugi dan im nema ni traga ni glasa. Njihova najgora mana koja može presuditi braku ili vezi jeste povlačenje u vlastiti svijet kao i nepouzdanost koju time isijavaju. Također, jako drže do svoje privatnosti i s glupim zahtjevima mogu otjerati partnera.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €