Definiciji natalna karta

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Najjednostavnije rečeno natalna karta predstavlja raspored planeta na nebu u momentu nečijeg rođenja.

Svi oni koji redovito čitaju horoskop i prate sve vezano za astrologiju dobro su upoznati s pojmom natalna karta i što on znači. Za one koji su malo neupućeni u astrologiju detaljnije čemo objasniti značenje ovog pojma.

Po definiciji natalna karta predstavlja raspored planeta na nebu u momentu nečijeg rođenja. Naime, u času kada smo rođeni planete zauzimaju određene položaje u kućama i znacima pri tome formirajući određene aspekte koji mogu biti dobri ili loši. Njihov raspored i određene takse poput ascendenta ili podznaka i desendenta čine okosnicu natalne karte koja nam govori više o nečijem karakteru, njegovoj osobnosti, vrlinama i manama, njegovim predispozicijama i sklonostima, a također može predvidjeti i koje su to životne okolnosti koje određena osoba očekuje . Možemo reći da natalna karta predstavlja sliku neba u trenutku nečijeg rođenja.

Natalna karta se izrađuje na temelju točnog vremena rođenja (u minutu) i zemljopisne širine i dužine mjesta rođenja. Na osnovu toga formiraju se aspekti koji nam govore koji je podznak data osoba i koji je raspored kuća i planeta u njenoj natalnoj karti. Prilikom tumačenja natalne karte ne gledaju se samo raspored planeta već i aspektni koji oni prave. Sama izrada natalne karte prilično je jednostavna i svatko tko se imalo razumije u osnove matematike može je izraditi. Sa druge strane tumačenje iste je malo teži proces i potrebno je određeno znanje o astrologiji da bi se što bolje tumačila.

Po onima koji vjeruju u astrologiju natalna karta jeste osobni podatak svakog od nas i na temelju nje možemo vidjeti koja nam je sudbina i što nas očekuje u životu. Tumačenje natalne karte se ne može izmijeniti, prevariti ili ignorirati. Ona točno opisuje svakog od nas i govori nam što nas to čeka u životu.

Natalna karta počinje od kuće koja predstavlja podznak određene osobe i čini zatvoreni krug. U natalnoj karti nalazi se dvanaest kuća koje se odnose na određene aspekte života i to: Prva kuća se odnosi na fizički izgled, predispozicije i ponašanje; Druga kuća prikazuje materijalno stanje; Treća kuća odnosi se na način razmišljanja i rodbinske odnose; Četvrta na dom i obitelj; Peta kuća predstavlja talente i hobije; Šesta se odnosi na radno mjesto, tj. posao, način odijevanja i zdravlje; Sedma kuća predstavlja brak, partnera i polituku; Osma predstavlja oporuku, seks, smrt i akcije osobe na koju se odnosi; Deveta predstavlja duhovnost, religiju i inozemstvo; Deseta kuća odnosni se na profesiju, položaj u društvu i karijeru; Jedanaesta na mirovine, naše prijatelje i planove koje pravimo; I dvanaesta kuća odnosi se na čovjekovu psihu i prepreke koje ga očekuju kroz život.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €