24sata-astro

Definiciji natalna karta

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Najjednostavnije rečeno natalna karta predstavlja raspored planeta na nebu u momentu nečijeg rođenja.

Svi oni koji redovito čitaju horoskop i prate sve vezano za astrologiju dobro su upoznati s pojmom natalna karta i što on znači. Za one koji su malo neupućeni u astrologiju detaljnije čemo objasniti značenje ovog pojma.

Po definiciji natalna karta predstavlja raspored planeta na nebu u momentu nečijeg rođenja. Naime, u času kada smo rođeni planete zauzimaju određene položaje u kućama i znacima pri tome formirajući određene aspekte koji mogu biti dobri ili loši. Njihov raspored i određene takse poput ascendenta ili podznaka i desendenta čine okosnicu natalne karte koja nam govori više o nečijem karakteru, njegovoj osobnosti, vrlinama i manama, njegovim predispozicijama i sklonostima, a također može predvidjeti i koje su to životne okolnosti koje određena osoba očekuje . Možemo reći da natalna karta predstavlja sliku neba u trenutku nečijeg rođenja.

Natalna karta se izrađuje na temelju točnog vremena rođenja (u minutu) i zemljopisne širine i dužine mjesta rođenja. Na osnovu toga formiraju se aspekti koji nam govore koji je podznak data osoba i koji je raspored kuća i planeta u njenoj natalnoj karti. Prilikom tumačenja natalne karte ne gledaju se samo raspored planeta već i aspektni koji oni prave. Sama izrada natalne karte prilično je jednostavna i svatko tko se imalo razumije u osnove matematike može je izraditi. Sa druge strane tumačenje iste je malo teži proces i potrebno je određeno znanje o astrologiji da bi se što bolje tumačila.

Po onima koji vjeruju u astrologiju natalna karta jeste osobni podatak svakog od nas i na temelju nje možemo vidjeti koja nam je sudbina i što nas očekuje u životu. Tumačenje natalne karte se ne može izmijeniti, prevariti ili ignorirati. Ona točno opisuje svakog od nas i govori nam što nas to čeka u životu.

Natalna karta počinje od kuće koja predstavlja podznak određene osobe i čini zatvoreni krug. U natalnoj karti nalazi se dvanaest kuća koje se odnose na određene aspekte života i to: Prva kuća se odnosi na fizički izgled, predispozicije i ponašanje; Druga kuća prikazuje materijalno stanje; Treća kuća odnosi se na način razmišljanja i rodbinske odnose; Četvrta na dom i obitelj; Peta kuća predstavlja talente i hobije; Šesta se odnosi na radno mjesto, tj. posao, način odijevanja i zdravlje; Sedma kuća predstavlja brak, partnera i polituku; Osma predstavlja oporuku, seks, smrt i akcije osobe na koju se odnosi; Deveta predstavlja duhovnost, religiju i inozemstvo; Deseta kuća odnosni se na profesiju, položaj u društvu i karijeru; Jedanaesta na mirovine, naše prijatelje i planove koje pravimo; I dvanaesta kuća odnosi se na čovjekovu psihu i prepreke koje ga očekuju kroz život.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM