DAME ZA CEO ŽIVOT: Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima će vas sigurno USREĆITI!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Je li vaša ljepša polovica jedna od njih?

LAV

Ona će pretvoriti vaš život u najljepšu ljubavnu priču, oplemenit vašu dušu i otvorit će vam nove poglede na život, o kakvim niste ni sanjali. Kao djevojka i supruga ona će biti dragulj koji ćete rado pokazivati, ali i ljubomorno čuvati od pogleda drugih jer njena veličanstvenost nema premca.

Obožavat je, oslanjati se na nju, jer ona je ta koja nikada ne zaboravlja na emocije i potrebe svog izabranika. Ona je vaš životni suputnik, prijatelj, suborac u ljubavi i neprilikama, osoba bez koje nećete moći zamisliti nijeden dan.

I sami ćete shvatiti da vas nitko neće iskrenije i realnije voljeti od nje, jer njeno srce je iskreno, nesebično i smjelo, a njezin lik, tijelo, pogled i glas biće vaša duševna hrana i droga.

Od vas će očekivati ​​da budete iskreni i svoji, paziti na nju i da je volite, podjednako nesebično i iskreno jer samo ona to zaslužuje. Ni u jednoj sferi života nećete imati toliko zadovoljstva nego u ljubavi s njom. Ona je jedina osoba zbog koje možete slobodno ostaviti sve čime se trenutno bavite i slijepo poći s njom u nepoznato. S njom ćete se više puta u životu preispitivati ​​je li uopće zaslužujete, a tada nemojte smetnuti s uma da ovakvu blagost i ljepotu ipak trebate i da zaslužite i nagradite.

Da li stvarno mislite da ovakvo savršenstvo dolazi bez cijene?

STRIJELAC

U svačijoj životnoj priči postoje događaji koji se pamte cijelog života, a dan kada prvi budete put poljubili ovu vatrenu kraljicu ledenog pogleda, bit će to jedno od vaših najdražih sjećanja. Ukoliko ste imali sreće da vas žena u znaku Strijelca odabere i zavoli, na pola puta ste do raja.

Donijet će vam tolliko uzbuđenja i pozitivne energije, da će vam trebati tri života da sve to potrošiti. Ispunit vaš život srećom, ljubavlju i snagom, a njen vispren um i beskrajna kreativnost donijet će potpuno novu svježinu u zajedničkom životu i poslovima. Savršen spoj ljubavnice i prijatelja, ovo divno i odano biće sjajan uzor djeci koju će voljeti kao samog boga.

Od muškarca traži naklonost, nježnost, predanost i povjerenje, ali i spremnost da u svakom trenutku s punim razumijevanjem za njezin avanturistički duh otplovite u neku bajkovitu pustolovinu. Ona će iz vašeg život zauvijek odagnati negativne misli, pesimizam i dosadu, a vas će bodriti i beskrajno voljeti.

Nemojte nikada stati na put njenom duhu i gušiti njenu energiju, jer to je suština njene osobnosti, a Onac vam biti iskreno zahvalna.

RAK

Račica je jedinstveno i neponovljivo dobro biće, odana i privržena, dama za primjer. Ona će u vašem životu potpuno promijeniti zakone fizike i okrenut će vaš život naopačke. Ona je u stanju od bilo koje kuće napravi dom i pruži vam iskrenu toplinu u svakom aspektu života.

U krevetu je u isto vrijeme nježna, snažna, senualna, neukrotiva i nepredvidiva. Njene poljupce svo zlato ovog svijeta ne može kupiti. Njena iskrena duša traži osobu koja ume da voli i koja će znati da razumije njezine tihe uzdahe. Muškarca koji će joj pružiti potporu i boriti se uz nju u svim bitkama. Zauzvrat pružit će vam cijelo svoje biće, proćiće s vama kroz raj i pakao ako bude potrebno.

Savršena supruga, brižna i dobra majka, ona plijeni svojim urođenim šarmom koji nosi poput prave dame, prirodno i spontano.

Ona je vrijedna i svestrana, za sebe priželjkuje muškarca koji će biti jak i odlučan, ali i brižan i odgovoran.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €