24sata-astro

DAME ZA CEO ŽIVOT: Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima će vas sigurno USREĆITI!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Je li vaša ljepša polovica jedna od njih?

LAV

Ona će pretvoriti vaš život u najljepšu ljubavnu priču, oplemenit vašu dušu i otvorit će vam nove poglede na život, o kakvim niste ni sanjali. Kao djevojka i supruga ona će biti dragulj koji ćete rado pokazivati, ali i ljubomorno čuvati od pogleda drugih jer njena veličanstvenost nema premca.

Obožavat je, oslanjati se na nju, jer ona je ta koja nikada ne zaboravlja na emocije i potrebe svog izabranika. Ona je vaš životni suputnik, prijatelj, suborac u ljubavi i neprilikama, osoba bez koje nećete moći zamisliti nijeden dan.

I sami ćete shvatiti da vas nitko neće iskrenije i realnije voljeti od nje, jer njeno srce je iskreno, nesebično i smjelo, a njezin lik, tijelo, pogled i glas biće vaša duševna hrana i droga.

Od vas će očekivati ​​da budete iskreni i svoji, paziti na nju i da je volite, podjednako nesebično i iskreno jer samo ona to zaslužuje. Ni u jednoj sferi života nećete imati toliko zadovoljstva nego u ljubavi s njom. Ona je jedina osoba zbog koje možete slobodno ostaviti sve čime se trenutno bavite i slijepo poći s njom u nepoznato. S njom ćete se više puta u životu preispitivati ​​je li uopće zaslužujete, a tada nemojte smetnuti s uma da ovakvu blagost i ljepotu ipak trebate i da zaslužite i nagradite.

Da li stvarno mislite da ovakvo savršenstvo dolazi bez cijene?

STRIJELAC

U svačijoj životnoj priči postoje događaji koji se pamte cijelog života, a dan kada prvi budete put poljubili ovu vatrenu kraljicu ledenog pogleda, bit će to jedno od vaših najdražih sjećanja. Ukoliko ste imali sreće da vas žena u znaku Strijelca odabere i zavoli, na pola puta ste do raja.

Donijet će vam tolliko uzbuđenja i pozitivne energije, da će vam trebati tri života da sve to potrošiti. Ispunit vaš život srećom, ljubavlju i snagom, a njen vispren um i beskrajna kreativnost donijet će potpuno novu svježinu u zajedničkom životu i poslovima. Savršen spoj ljubavnice i prijatelja, ovo divno i odano biće sjajan uzor djeci koju će voljeti kao samog boga.

Od muškarca traži naklonost, nježnost, predanost i povjerenje, ali i spremnost da u svakom trenutku s punim razumijevanjem za njezin avanturistički duh otplovite u neku bajkovitu pustolovinu. Ona će iz vašeg život zauvijek odagnati negativne misli, pesimizam i dosadu, a vas će bodriti i beskrajno voljeti.

Nemojte nikada stati na put njenom duhu i gušiti njenu energiju, jer to je suština njene osobnosti, a Onac vam biti iskreno zahvalna.

RAK

Račica je jedinstveno i neponovljivo dobro biće, odana i privržena, dama za primjer. Ona će u vašem životu potpuno promijeniti zakone fizike i okrenut će vaš život naopačke. Ona je u stanju od bilo koje kuće napravi dom i pruži vam iskrenu toplinu u svakom aspektu života.

U krevetu je u isto vrijeme nježna, snažna, senualna, neukrotiva i nepredvidiva. Njene poljupce svo zlato ovog svijeta ne može kupiti. Njena iskrena duša traži osobu koja ume da voli i koja će znati da razumije njezine tihe uzdahe. Muškarca koji će joj pružiti potporu i boriti se uz nju u svim bitkama. Zauzvrat pružit će vam cijelo svoje biće, proćiće s vama kroz raj i pakao ako bude potrebno.

Savršena supruga, brižna i dobra majka, ona plijeni svojim urođenim šarmom koji nosi poput prave dame, prirodno i spontano.

Ona je vrijedna i svestrana, za sebe priželjkuje muškarca koji će biti jak i odlučan, ali i brižan i odgovoran.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM