Da li podliježete iskušenjima? Kada je ljubav u pitanju, jedan znak je KRALJ PREVARA

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Saznajte koliko ste slabi pred iskušenjima i kako se snalazite u rizičnim situacijama.

Ovan

On se teško odupire izazovima, mada kada je posao u pitanju, uvijek je oprezan, uspijeva nadvlada sebe i pričekati povoljniju situaciju. U ljubavi je drugačija situacija, tu gotovo da i ne pokušava kontrolirati, pošto je zaljubljive i energične prirode.

Bik

Vrlo dobro zna da se sačuva od lukavih iskušenja, jer uvijek sve radi sa sigurnošću i oprezom. Jedino kada može podleći izazovu je šarm neke osobe koja mu se dopadne na prvi pogled, mada se to ne događa tako lako.

Blizanci

On se vrlo lako odupre bilo kojem izazovu jer ga oni toliko i ne privlače. Barem je tako u ljubavi, jer nije tip koji će ulaziti u duboke i duge emotivne odnose pa će se radije povući.

rak

Iskušenjima teško odolijeva jer je zaljubljive prirode, samim tim često je i nevjeran. Međutim kod ženskih pripadnica ovog znaka situacije je obrnuta, one su toliko odane i posvećene svom partneru da ni za što na svijetu ne bi to riskirale.

Lav

On ne podliježe izazovima tek tako, previše drži do sebe da bi tako nešto dozvolio. U ljubavi koliko god se trudio ostati isto takav, ipak mnogo lakše “pada” jer kada ga netko silno privuče svojim stavom i karizmom on ne može oduprijeti svojim osjećajima.

Djevica

Iako ne djeluje tako, Djevica je spremna na izazove, prije svega poslovne. Voli unaprijed ima pripremljen “krizni plan” pa je nijedna situacija ne može iznenaditi.

Vaga

Potpuno smirena i staložena Vaga se ipak teško odupire iskušenjima. Iako je razumom racionalna, u praksi je situacija drugačija i koliko god znala da nešto nije dobro za nju ipak će ići za time.

Škorpion

Škorpion se ne bori s izazovima, ona ih traži! Oni joj daju životni elan. Međutim ona ipak riskiraju s opreznošću, jer je samokontrola i strast za životom čine trezvenom i racional pa nikada ne ulaze u određene situacije dok prvo ne procjeni kakve posljedice to može imati po nju.

strijelac

Strijelac riskira na svakom polju i to bez granica. U poslu može upadati u rizične situacije do granice gubitka istog. Tek u posljednjem trenutku umije da zastane i porazmisli, mada i to ne uvijek. U ljubavi je slična situacija, iskušenjima teško odolijeva.

Jarac

Zvuči čudno, ali Jarac voli izazove, mada je iu takvim situacijama veoma oprezan. U ljubavi je stabilan, ali ako se pojavi netko tko će prodrijeti u njegovu dušu, bez obzira ako je već u nekoj emotivnoj vezi, tome neće moći odoljeti.

Vodenjak

Vodenjak uvijek djeluje smireno i potpuno nezainteresirano za sve, a zapravo sve što želi je dobar izazov, nešto što je vrijedno truda.

ribe

Kod nje sve zavisi od trenutnog raspoloženja, kada ima elana spremna je na sve. Izazovi su tada uvijek dobrodošli, ali kada je melankolična tada je ništa ne zanima i ništa je ne pokreće. Jedina situacija kada će odoljeti iskušenju, a da nema pozitivne energije jeste ukoliko je nesretna u trenutnoj vezi, bez grižnje savjesti će se predati svom izazovu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €