Čudesna, ugodna i samo svoja: Razlozi zbog kojih svatko trebao znati bar jednu ŽENU vodol

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Humanitarac je, velikog srca, te je uvijek spremna pomoći, bilo da je riječ o financijskoj, emotivnoj ili bilo kojoj drugoj vrsti pomoći.

Čudesna, nepredvidljiva, slobodoumna, miroljubiva, otkačena, ekscentrična, ugodna, iskrena, kvalitetna, inovativna, zabavna, optimistična, originalna, lepršava – sve to opisuje ženu Vodenjaka.

Dio njezine privlačnosti leži u njezinoj nedokučivosti i nesputanosti – nerijetko ju je teško razumjeti i shvatiti, ali to je zato jer je Vodenjak uvijek samo svoja. Za nju stereotipi ne vrijede i nemoguće ju je staviti u kalup jer je izraziti nekonformista, te zazire od društvenih pravila i normi. Uvijek radi po svome i ne voli kad joj drugi govore što da radi.

S druge strane, humanitarac je velikog srca te je uvijek spremna pomoći, bilo da je riječ o financijskoj, emotivnoj ili bilo kojoj drugoj vrsti pomoći. Voli napredak, ali na osobnoj razini ne voli promjene. Jako je vezana za svoju prošlost i uspomene, koje čuva poput najvećeg blaga, a odanost dovodi na novi, dublji nivo – ne samo da ostaje odana svom partneru nego i određenom brendu, trgovini, restoranu, timu, glazbeniku i tako dalje, u dobru iu zlu.

Seks i veze
Život je za ženu Vodenjaka igra u kojoj svako igra prema vlastitim pravilima. Kad je o ljubavi riječ, pobrinut će se da ta igra bude i posebno zabavna i nikad dosadna. Ali njezin lagan pogled na život i ljubav ne znači da se lako zaljubljuje. Baš suprotno, potrebno joj je vrijeme da bi se s nekime povezala emotivno i da bi vjerovala drugoj osobi.

Kad je u vezi, više od svega cijeni svoju neovisnost, slobodu i “prostor za disanje”, a to daje i svome partneru.

Vodenjak će uvijek zadržati dio sebe i to neće otkrivati ​​ni najbližim osobama.

Originalna i nepredvidljiva, partneru će pružiti zadovoljstvo za koje prije nije znao ni da postoji. U spavaćoj sobi za nju ne postoje kočnice, izrazito voli eksperimentiranje i voljna je probati sve, pa i seks u javnosti. Idealni partneri za nju su Vaga, Blizanci, Strijelac i Ovan.

prijateljstvo
Dok hoda ulicom svako malo će zastati kako bi se pozdravila s ljudima koje poznaje. Zbog toga se čini da je prijatelj sa svima, ali to su joj u stvari poznanici i dragi ljudi koji je vole jer Vodenjak voli sa svima biti o dobrim odnosima, te zazire od sukoba i svađa.

Što se tiče prijatelja kojima dopusti da joj se potpuno približe, može ih nabrojati na prste jedne ruke. Može biti suzdržana kad je riječ o njezinim pravim osjećajima zbog čega je krug pravih joj prijatelja mnogo uži od brojnih poznanika.

Velikodušna i uvijek tu kad je prijatelj zatreba, žena Vodenjak je u dobrim odnosima s kojima dijeli ljubav prema neovisnosti i intelektualnim traženjima i težnjama. Ovo je žena koju uvijek možete pitati za iskren savjet i koja će uvijek imati prave riječi utjehe.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD