24sata-astro

autentičnost tarota

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Tradicionalno tarot se smatra posebnom metodom koja omogućuje pristup saznanjima i događajima iz neposredne budućnosti. Značenje i simbolika tarot karti upućuju ka boljem razumijevanju iskustva koje imamo kroz život. Ovaj koristan divinacijski vodič dostupan izborom tarot linija nudi prave smjernice i daje savjete kako doći do poboljšanja.

Svijet prediktivne umjetnosti je izuzetno zanimljiv, jer se posredstvom tarot linija dobivaju odgovori o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Ljudi svakodnevno konzultiraju tarot preko tarot linija, kako bi od najboljih tarot savjetnika dobili odgovore o postojećim nedoumicama i saznali više o događajima u predstojećem razdoblju. Karte iz Velike i Male Arkane su simboli velikih i malih tajni, ali i ključne u dešifriranju svih situacija kada se želi spoznati nepoznato. Tarot se smatra moćnom metodom i drevnim nasljeđem s kojim na praktičan način dolazimo do duhovnog pomaka i transformacije. I pored mišljenja da je tarot alat za predviđanje budućnosti, on nas kroz svoju tajanstvenu simboliku vodi ka rješavanju mnogobrojnih problema i nesigurnosti.

Kao vrlo poseban prediktivni alat, tarot nas približava samospoznaji i pruža veće razumijevanje onda kada treba donijeti odluku ili napraviti najbolji izbor. Uz pomoć tarot linija i najbolje majstore tarota svakodnevno se mogu dobiti odgovori na razna pitanja, ali i posebne prognoze za ljubav, karijeru, novac, zdravlje.

Konzultiranje preko tarot linija
Osim što će pružiti razumijevanje za određene situacije u sadašnjosti, tarot će predočiti o načinu kako riješiti određeni problem. Najčešće se za ovaj vid savjetovanja preko tarot linija koriste karte Velike Arkane i posebne tehnike otvaranja s kojima se dobivaju odgovori kako doći do poboljšanja i smjernica za dalje.

Ovaj jednostavan vid savjetovanja preko tarot linija omogućit će da se sagleda: uvid u blokade, koji su razlozi za proces neaktivnosti, što treba učiniti i savjet kako djelovati kako bi se dostigla ponovna ravnoteža u području od značaja. Sa dubokom simbolikom Velike Arkane i odgovora koje dobivamo preko tarot linija dolazimo do većeg razumijevanja kada se nalazimo u izazovnom razdoblju. Uz ovu praktičnu metodu savjetovanja izborom tarot linija možete dobiti odgovore na sve ono što vas zabrinjava u području sentimentalnih odnosa, profesije, zdravlja, obitelji. Tarot kao izvanredna metoda u telefonskom savjetovanju, preko tarot linija, pomoći će vam u rješavanju mnogih sumnji i dilema.

Sa pouzdanim tarot majstorima koji imaju preko 20 godina iskustva, tarot će donijeti potrebnu introspekciju i predočiti na područja koja su od velike važnosti u sadašnjem razdoblju. Sa jedinstvenim porukama iz svake karte, savjetovanje uz tarot linije, pomoći će da se prepozna smjer kojim treba krenuti dalje. Dakle, kada se želite posavjetovati i saznati više o pitanjima koja vas brinu, 24-dostupnost tarot linije omogućuje da dobijete odgovore i smjernice vrhunskih majstora ove discipline.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM