ASTROLOŠKI CENTAR-Istinska svrha astrologije

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Istinska svrha astrologije sastoji se u proučavanju različitih aspekata s kojima se prepoznaju sve tajne i zagonetke života. Ovaj bezvremenski alat prikazan jezikom univerzalnih simbola služi kao izvrsna pomoć u razjašnjavanju mnogih događaja i otkrivanju najboljih mogućnosti koje su u skladu sa suštinom svakog pojedinca. Sa željom da približimo ovu najpopularniju metodu svakoj osobi koja traži odgovore na različita pitanja o životu, astrološki centar omogućio je pojednostavljen pogled na astrologiju i najbolji pristup kroz profesionalne konzultacije poznatih astrologa i stručnjaka.
Živimo u užurbanom vremenu kada svi tražimo odgovore na pitanja i korisne smjernice za dalje. Kroz pravi pristup astrologiji koji daje astrološki centar, analiza i tumačenje aspekata donosi prave odgovore i jedinstveno iskustvo. Primjenom raznovrsnih tehnika, koje su dostupne kroz astrološki centar, dolazi se do jasnih odgovora s kojima se stječe pravi uvid u sve oblasti života, situacije i događaje koji su usmjereni na proces rasta i pozitivnu transformaciju. U trenucima kada je potrebno donijeti važne odluke, pronaći smjer za dalje ili napraviti najbolji izbor, astrološke konzultacije koje pruža astrološki centar, su sjajan i detaljan prikaz cjelokupne situacije vezane za sadašnjost i budućnost.
Astrološki centar i poznati astrolozi nude različite tehnikeKada je riječ o tumačenju aspekata i tranzita u astrologiji, astrološki centar i poznati astrolozi nude različite tehnike s kojima se dolazi do detaljne interpretacije, a samim tim praktičnih dogovora i rješenja. Analiza natalnog grafikona omogućava da se dobiju odgovori na najvažnija pitanja koja se odnose na prave ciljeve, prepoznavanje skrivenih talenata, najveće izazove i prednosti. Kroz skup ovih izuzetno korisnih i vrijednih informacija, astrologija kao jedinstvena metoda daje precizan uvid u mogućnosti koje su prisutne u stvarnosti i vremenu koje dolazi. Sa stručnjacima koji imaju preko 20 godina iskustva u radu i profesionalnim savjetovanjem putem opcije astrološki centar, imate mogućnost 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu dođete do odgovora i vrijednih smjernica za dalje.
Astrološki centar nudi sveobuhvatan pristup razumijevanju različitih aspekataKao jedinstvena metoda koja služi za razumijevanje života, astrologija daje mogućnost da se sagledaju sva važna područja i prepozna najveći potencijal svakog bića. Svako područje čovjekovog života je pod utjecajem jedinstvenih energetskih kombinacija sadržanih u datumu rođenja. U astrologiji taj autentični prikaz energija sadrži informacije o zdravlju, ljubavi, karijeri, domu, obitelji, inicijativi, produktivnosti, uspjehu i slično, što omogućava da se dobiju jasni odgovori o načinu djelovanja i prepoznavanju pravih prilika za ostvarenje cilja ili poboljšanje. Kada govorimo o ljubavnoj kompatibilnosti, iz kuta astrologije, smatra se da postoji nekoliko osnovnih aspekata koji osiguravaju stabilan i uspješan odnos. Uzajamnom analizom dvije natalne karte putem opcije astrološki centar dobit ćete potrebne informacije vezane za budućnost partnerstva i ujedno izbjeći neugodna razočarenja.
Astrološki centar nudi sveobuhvatan pristup razumijevanju različitih aspekata i dopušta da na mnogo bolji način spoznate sebe. Sa osnovnim informacijama koje su prikazane kroz datum i vrijeme rođenja, mogu se analizirati sve energije prikazane u životu i dobiti dublje razumijevanje o najvažnijim životnim ciklusima. Zahvaljujući vrhunskim astrolozima koji imaju preko 20 godina iskustva u radu, astrološki centar omogućio je najbolji pristup u primjeni ove drevne metode koji će svakom pojedincu služiti kao koristan putokaz u nalaženju odgovora i rješenja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €