Astrologija tarot spadaju u moćne ezoterične alat

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Astrologija tarot spadaju u moćne ezoterične alat koji na poseban način vode ka samospoznaji, pri čemu je njihova prediktivna priroda usmjerena ka boljem razumijevanju najvažnijih životnih događaja. Simboli koji su zastupljeni kroz koncept astrologija tarot donose izvanredno razjašnjavanje onoga što je povezano s obrascima prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Astrologija je drevna mudrost koja na temelju položaja i kretanja planeta govori o utjecajima na čovjekov život. Natalna karta koja sačinjava najvažniji dio astrologije donosi bolje razumijevanje pozitivnih i negativnih karakteristika, sklonosti, načina djelovanja i sve ono što se može iskoristiti za poboljšanje ili svladavanje prepreka.
Tarot je špil koji se sastoji od Velike i Male Arkane, čije značenje u prijevodu označava tajne. Svaka karta predstavlja poseban aspekt čovjekovog života i iskustva. Analizom planetarnih ciklusa i tarot simbola kroz koncept koji nudi astrologija tarot prepoznaju se najvažnija iskustva na sudbinskom putu pojedinca. Kako astrologija doprinosi tarot analizi? Korištenje oba divinacijska alata u praksi omogućuje da se dobije opširniji uvid i pristupi većoj količini informacija. Ujedno, astrologija tarot predočavaju na temeljnu procjenu pojedinosti u postavljenim pitanjima.
Astrologija tarot može pomoći da spoznamo sve aspekteTarot je usmjeren ka samospoznaji, a zajedno sa astrologijom otključava pozadinu različitih situacija i djelovanja. Astrologija tarot mogu nam pomoći da spoznamo sve aspekte kako bi smo bili u skladu sa svojom istinskom suštinom bića. Astrologija tarot u kombinaciji daju mnogo više saznanja, što omogućuje simbolika arhetipova, natalna karta i tranziti. Tehnike koje nude astrologija tarot približavaju nas jedinstvenom iskustvu istraživanja prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Uz astrološko i tarot znanje koje imaju vrhunski stručnjaci u ovim područjima, ove dvije jedinstvene metode otkrivaju gotovo sve aspekte života što omogućuje da jednostavnije dođemo do odgovora i rješenja na različite situacije.
Astrologija tarot je sjajan putokaz ka procesu samospoznajeAstrologija koja je osnova za otkrivanje raspoloživih mogućnosti pojedinca zajedno sa tarotom daje mnogo dublji uvid u određene teme od značaja. Kako je svaki zodijački znak u određenoj sponi sa tarot kartom, astrologija tarot su sjajan putokaz ka procesu samospoznaje i transformacije. Primjerice, karta Visoka svećenica odgovora znaku Bika, karta Umjerenost odnosi se na Blizance, karta Zvezda odgovora znaku Vodenjaka, itd. Na ovaj način mogu se vidjeti različiti aspekti korištenjem raznovrsnih tarot tehnika, prepoznati informacije koje su značajne za materijalno, poslovno, zdravstveno ili ljubavno područje. Uz pomoć koju nudi astrologija tarot dobivaju se savjeti kako doći do napretka i iskoristiti najpovoljnije utjecaje u odnosu na zodijački znak i razdoblje.
Pitanja koja se često postavljaju za unutar koncepta astrologija tarot odnose se na posebne trenutke života, kao što su: važna poznanstva, stupanje u brak, trudnoća, zatim prilikom određenih sumnji i neizvjesnosti koje se javljaju u području karijere i odabiru najprikladnijeg razdoblja za donošenje odluka ( putovanje, selidba, odlazak u inozemstvo, novi počeci, itd). Zahvaljujući dubokoj mudrosti koju nam pružaju astrologija tarot zajedno možemo bolje razumjeti sebe i naučiti kako koristimo mogućnosti za sretniji i skladniji život.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,01 €

CRNA GORA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,01 €

CRNA GORA

1,16 €