24sata-astro

Astrologija tarot centar je mjesto na kojemu određeni broj poznavatelja ezoterije savjetuje

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Astrologija tarot centar je mjesto na kojemu određeni broj poznavatelja ezoterije savjetuje veliki broj ljudi kako da riješe svoje probleme ili u najmanju ruku kako naučiti živjeti s onim što ne mogu promijeniti. Osim toga, savjetnici pozivateljima daju priliku da testiraju vlastita uvjerenja te odluke koje su proveli u djelo. Ne čudi što se često u astrologija tarot centru mogu čuti sljedeća pitanja: “Da li sam u pravu što tako mislim?” ili “Da li sam donio ispravnu odluku?”. Podrazumjeva se i da savjetnici pozivatelj tješe. U svijetu nije lako pronaći utjehu, a ponekad je upravo to ono što pojedincu treba kako bi uspješno “gurao” dalje.
Astrologija tarot centar – primjenjene ezoterijske tehnikeTarot karte su najpopularnija tehnika u astrologija tarot centru. Nevjerojatno je kako su karte “začarale” ogroman broj ljudi. Osim tarot karata, svakodnevno se primjenjuje astrologija. Sa svojom dugom tradicijom astrologija je iznjedrila više jako sličnih, no u nekim temeljnim obilježjima različitih područja. Primjerice, natalna astrologija se češće primjenjuje u radu u odnosu na elekcijsku ili neku drugu granu. Rijetko se primjenjuje horarna astrologija iz razloga što horarnih astrologa nema dovoljno. Što je zapravo horarna astrologija? Riječ je o grani astrologije koja za cilj ima dati što točniji odgovor na postavljeno pitanje. Horarna karta ili horoskop je slika neba koja se radi za trenutak postavljanja pitanja te se izrađuje na temelju geografske širine i dužine na kojoj se nalazi astrolog, a ne osoba koja postavlja pitanje. Kod horarne astrologije je specifično to što astrologu ne treba datum rođenja ili bilo koji drugi pitačev osobni podatak. Horarna astrologija ima dugu tradiciju što znači da mnogi načini gledanja nisu primjenjivi u drugim granama astrologije poput natalna ili elekcijska.
Astrologija tarot centar – nedostatak karmičke astrologijeAstrologija tarot centar obično ne angažira karmičke astrologe poglavito zato jer ih je malo, baš kao i horarnih. Ovo je šteta jer karmička astrologija može dati zanimljive uvide o ljudskoj sudbini gledano iz pozicije karme. Naime, karmički astrolozi smatraju da duša nikada ne umre nego samo prelazi iz tijela u tijelo. Inače, od religija ovaj koncept podržavaju hindusi. Dakle, karmički astrolog traži što je to što smo “prenijeli” iz prošlog u ovaj život (talenti, grijehovi, strahovi itd.) Te što je to što moramo naučiti.
Unutarnja struktura astrologija tarot centrano radi se o poduzeću s piramidalnom strukturom. Šalu na stranu, astrologija tarot centar okuplja ljude koji rade ili iz udobnosti svoga doma ili iz ureda.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM