24sata-astro

Astrologija je proučavanje kretanja i položaja planeta

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Astrologija je proučavanje kretanja i položaja planeta i njihovog djelovanja na čovjeka.

Natalna astrologija- je najpozanatija grana astrologije i bavi se izradom horoskopa pojedinca, zasnovanom na točnom vremenu rođenja. Iznimno je popularna, a naročito pouzdana kod prognoza. Mundana astrologija – je grana astrologije koja se bavi izradom horoskopa država, naroda, svjetskih geopolitičkih dešavanja … Horarna astrologija – bavi se izradom horoskopa za postavljeno pitanje (za trenutak postavljanja pitanja). Elekciona astrologija – bavi se odredjivanjem najboljeg trenutka za započinjanje nečega … Karmička astrologija – proučava uzroke i posljedice pojedinih događaja koji su zasnovani na prethodnim životima. Medicinska astrologija – je grana astrologije koja proučava čovjekovu anatomiju … Sinastrija – bavi se odnosima, medjusobnim slaganjem u ljubavi, braku, poslu …
Indijska astrologija
U Indijskoj astrologiji znakovi su u horoskopu označeni brojevima i koristi se sustav jednakih kuća koje dijele horoskop na dvanaest dijelova, u smjeru suprotnom od kazaljke na satu. Jyotish (đotiš) sanskritska riječ koja znači “oko”, ističe preciznost i točnost proricanja i nudi čitav niz odgovora o osobi kojoj se izradjuje horoskop, sa svim osobinama i kvalitetama. Teško je ukratko opisati sveobuhvatnost indijske astrologije, njezine mogućnosti, detaljnost, temeljitost. Tehnike kojima se Đotiš astrologija služi daleko su naprednije od bilo kojih drugih astroloških tehnika, jer u sebi objedinjuje 64 astrološke karte, a svaka za sebe obradjuje poseban dio života. Znaci koje koristi Indijska astrologija – mesha, VRISHABHA, mithuna, KATAKA, simha, kanya, tula, VRISCHIKA, DHANUS, makara, KUMBHA, mina.
kineska astrologija
Prvi pisani dokument o kineskom horoskopu potječe iz 2637 godine prije nove ere, što ukazuje da ova drevna disciplina zalazi još dublje u prošlost. Mada je kineska astrologija temeljena na izuzetno složenom sustavu astronomskih mjerenja, danas kada su otkrivena odstupanja mnogi astrolozi odustaju od povezivanja astroloških zvijezda s astronomskim objektima i govore o apstraktnim energijama koje su u skladu s taoističkim konceptima. Kineska astrologija se zasniva na položaju mjeseca ili na godišnjem ciklusu mjesečevih mijena. Početak godine se kalendarski ne poklapa s početkom godine zapadnih naroda. Tako je uspostavljen ciklus od dvanaest godina koji se uklapa u koncept dvanaest životinjskih znakova. Svaki od njih simbolizira odredjenu godinu rođenja. Na temelju preciznog sata rođenja izračunava se podznak, zatim se na temelju broja kojim završava godina odredjuje element koji se dodaje životinjskom znaku i podznaku … Kineski horoskop Japanska astrologija – Kigaku
Nastala je mješavinom Japanske i Kineske kulture. Japanac teško može zamisliti život bez znanja o energijama koje je dobio u trenutku rođenja. Da bi uspješno vladao svojim životom mora znati kako koristiti svoju energiju, iz koje će izvući veći napredak na duhovnom i materijalnom razini. Osnova Japanske astrologije su 9 zvijezda. Svaka od njih sastoji se od kombinacije broja, boje i elemnta, koje čine jedinstvenost. Rodjenjem u odredjenoj godini nasledjuje se odredjena zvijezda koja govori o energiji koja zrači iz osobe …
Tibetanska astrologija
Ova astrologija je malo poznata na zapadu, vrlo malo je onih pravih majstora poznavaoca ove astrološke discipline, čak i na Tibetu. Ova tradicionalna disciplina je na rubu izumiranja (nestajanja), iako sadrži mnogo neprocjenjivog praktičnog materijala za moderne astrologe. Tibetanska astrologija je blisko povezana s ezoterijskom praksom budizma, kao i sa doktrinom tibetanske tradicije Bon. Sastoji se od nekoliko dijelova, a najveći i najvažniji su “karts” i “Nagtsi”. Karts je blizak indijskoj, a Nagtsi sustav Kineskoj astrologiji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM