Astrologija astrofon

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Astrologija kao prepoznatljiva drevna praksa u suvremenom dobu predstavlja neiscrpan izvor mudrosti i znanja. Uz ovu umjetnost proricanja mogu se predvidjeti predstojeći događaji, sagledati najvažniji aspekti prošlosti i sadašnjosti. S obzirom da je interes ljudi za astrologiju sve više u porastu, njena primjena na svakodnevni život doprinosi da se s uspjehom pronađu odgovori u području karijere, zdravlja, financija, obitelji, ljubavi, sentimentalnih odnosa. Natalna karta koja spada u najvažniju osnovu kada je u pitanju astrologija, oslikava položaj planeta i dvanaest kuća koji opisuju njihov utjecaj na život čovjeka i njegovu sudbinu.

Položaji planeta koji su ključni za glavne karakteristike osobe, otkrivaju neke od najvažnijih značenja, tako na primjer, Sunce je temeljni identitet pojedinca, Merkur je prikaz mentalnih sposobnosti, Uran istinska individualnost, Pluton sposobnost transformacije i preobražaja. Astrologija kroz mnogobrojne tehnike također predočava na karmičke obrasce i aspekte gdje se prepoznaju određena područja koja se mogu poboljšati i gdje postoji najveća ranjivost pojedinca. Poznavanje natalne karte dovodi nas bliže samospoznaji i predočava na učinkovite načine nalaženja rješenja. Primjenom raznovrsnih tehnika i inovativnih interpretacija koju daje astrologija, otkrivaju se sve prednosti i potencijali pojedinca, a iznad svega sadržajne smjernice za kvalitetan i ispunjen život.

Tradicionalna i prediktivna astrologija koje su najčešći izbor u konzultacijama, pomažu da se dođe do točnih predviđanja, uz iskustvo i znanje vrhunskih astrologa i stručnjaka u ovom području.

Budući da je astrologija prvi korak s kojim upoznajemo vlastite mogućnosti koje nam život nudi, uz ovaj vid ezoterične prakse uvijek se može odabrati:

-Tumačenje natalne karte
-Karmička astrologija
-Sinastrija
-Psihološka astrologija
-Tranziti
-Finansijska astrologija
-Mesečni i godišnji horoskopi
-Predviđanja i prognoze

Neprocjenjiva u pružanju odgovora koji su povezani sa životom i sudbinom, astrologija nam otvara put ka mnogim mogućnostima, počevši od onih jednostavnih, pa sve do onih koja će nas potaknuti ka novim izazovima.

Opisana kao egzaktna nauka o zvijezdama i planetima, astrologija i njena primjena u suvremenom dobu jedna je od najsavršenijih metoda za harmonizaciju s vlastitim bićem i unutarnjom snagom. Astrologija nam omogućuje da uz jezik astroloških simbola dobijemo više jasnoće od bilo koje druge tradicionalne discipline, a sve to kroz profesionalno savjetovanje koju nam pružaju najbolji astrolozi. Često se kaže da je astrologija neprocjenjiv alat u suvremenom dobu s kojim stječemo bolje razumijevanje sebe, svoje svrhe i svog života. Astrologija na poseban način predočava o perspektivi i najznačajnijim područjima kroz koja doživljavamo najvažnija iskustva. U tom procesu, astrologija vodi ka trenucima prošlosti, sadašnjosti budućnosti. Astrologija je iznad svega korisna i praktična metoda, s kojom se istražuju svi ciklusi i etape života, nudi detaljno razumijevanje svih emocionalnih, mentalnih, duhovnih i karmičkih obrazaca. Vodeći nas ka prepoznavanju prave dinamike koja je u skladu s našim unutarnjim biće, astrologija je najbliži susret s mudrošću i istinom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €