ASTROFON-Svijet ezoterije

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Svijet ezoterije prikazan jezikom zagonetnih simbola, brojeva i arhetipova ostao je i dalje jedan od najfascinantnijih. Iako su astrologija i tarot samo mali dio onoga što je prepoznatljivo kao dio drevne tradicije, nesumnjivo oni privlače ogromnu pažnju svakog čovjeka koji teži tajanstvenim saznanjima o svom životu i predviđanju za budućnost. Svaka od ovih prediktvnih tehnika učinit će da se bolje razumije ono što je u skladu s vlastitim djelovanjem u stvarnosti, pri čemu će astrofon olakšati dolazak do pouzdanih odgovora, smjernica, savjeta vrhunskih astrologa i tarot majstora.
Astrofon osigurava visoku kvalitetu usluge.Unatoč brojnim ezoteričnim metodama i tehnikama, astrologija i tarot se izdvajaju kao dva izvrsna alata samospoznaje. Kroz profesionalnu interpretaciju i tumačenje koja nudi astrofon, arhetipovi i simboli ukazuju na sve obrasce s kojima se može ostvariti puni potencijal i doći do ispunjenja određenih ciljeva. Ujedno, analizom kombiniranih tehnika i njihovom primjenom u savjetovanju, putem opcije astrofon, dolazi se do odgovora na sva pitanja s kojima se mogu protumačiti pojedinačne oblasti života gdje postoji veća želja za transformacijom. Sa najboljim stručnjacima koji imaju veliko iskustvo u profesionalnom tarot i astrološkom savjetovanju, astrofon osigurava visoku kvalitetu usluge, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Istovremeno, astrofon kreirao je različite usluge u području profesionalnog savjetovanja kako bi svim klijentima olakšali i pojednostavili pristup u astrološkim i tarot konzultacijama. Činjenica je da pronalaženje praktičnih rješenja za svakodnevne probleme i različite situacije ima vrlo važnu ulogu.
Primjena astrologije i tarota u praksi koju ima astrofon je neprocjenjiva, jer se uz ovaj zagonetni jezik simbola može analizirati sudbinski put svakog čovjeka, prepoznati sve što je od ključne važnosti za sadašnjost i budućnost. Na taj način svaka osoba se mnogo lakše može suočiti s brojnim izazovima i prepoznati najbolje aspekta vlastitog života. Budući da astrološka i tarot analiza otvaraju vrata ka svim događajima iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, astrofon idealan način da se otkriju svi procesi koji imaju važnu ulogu u stvarnosti.
Astrofon spaja sva načela i principe tradicionalne astrologije.U astrološkoj analizi polazimo od tumačenja natalne karte na temelju koje se može dobiti pregršt zanimljivih detalja vezanih za talente, vizije i ciljeve, kao i sve ono što će pomoći da se dođe do dublje samospoznaje i bude u skladu sa suštinom vlastitog bića. Kada je riječ o profesionalnoj interpretaciji astrološke karte, astrofon spaja sva načela i principe tradicionalne astrologije što pridonosi jedinstvenom uvidu za svako područje života. Proučavanje tarota donosi sjajnu mogućnost s kojom se mogu preispitati sva područja života i olakšati nalaženja rješenja kod specifičnih ili složenih situacija.
Sagledavajući duboko značenje tarot simbola putem opcije astrofon možete doći do odgovora na sve važne teme kao što su: ljubav, posao, zdravlje, brak, ciljevi, profesionalni uspjeh, materijalno poboljšanje, analiza prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. U tom smislu, astrološka i tarot simbolika vremenom postaju najvažniji putokazi kroz koje započinjemo vlastiti proces samospoznaje i bolje razumijemo svaku fazu svog životnog puta. Ukoliko vam je potreban savjet, predviđanje za predstojeći period ili samo smjernice za određeno područje života astrofon nudi vam točne i pouzdane odgovore na sva pitanja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €