24sata-astro

ASTROFON-Svijet ezoterije

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Svijet ezoterije prikazan jezikom zagonetnih simbola, brojeva i arhetipova ostao je i dalje jedan od najfascinantnijih. Iako su astrologija i tarot samo mali dio onoga što je prepoznatljivo kao dio drevne tradicije, nesumnjivo oni privlače ogromnu pažnju svakog čovjeka koji teži tajanstvenim saznanjima o svom životu i predviđanju za budućnost. Svaka od ovih prediktvnih tehnika učinit će da se bolje razumije ono što je u skladu s vlastitim djelovanjem u stvarnosti, pri čemu će astrofon olakšati dolazak do pouzdanih odgovora, smjernica, savjeta vrhunskih astrologa i tarot majstora.
Astrofon osigurava visoku kvalitetu usluge.Unatoč brojnim ezoteričnim metodama i tehnikama, astrologija i tarot se izdvajaju kao dva izvrsna alata samospoznaje. Kroz profesionalnu interpretaciju i tumačenje koja nudi astrofon, arhetipovi i simboli ukazuju na sve obrasce s kojima se može ostvariti puni potencijal i doći do ispunjenja određenih ciljeva. Ujedno, analizom kombiniranih tehnika i njihovom primjenom u savjetovanju, putem opcije astrofon, dolazi se do odgovora na sva pitanja s kojima se mogu protumačiti pojedinačne oblasti života gdje postoji veća želja za transformacijom. Sa najboljim stručnjacima koji imaju veliko iskustvo u profesionalnom tarot i astrološkom savjetovanju, astrofon osigurava visoku kvalitetu usluge, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Istovremeno, astrofon kreirao je različite usluge u području profesionalnog savjetovanja kako bi svim klijentima olakšali i pojednostavili pristup u astrološkim i tarot konzultacijama. Činjenica je da pronalaženje praktičnih rješenja za svakodnevne probleme i različite situacije ima vrlo važnu ulogu.
Primjena astrologije i tarota u praksi koju ima astrofon je neprocjenjiva, jer se uz ovaj zagonetni jezik simbola može analizirati sudbinski put svakog čovjeka, prepoznati sve što je od ključne važnosti za sadašnjost i budućnost. Na taj način svaka osoba se mnogo lakše može suočiti s brojnim izazovima i prepoznati najbolje aspekta vlastitog života. Budući da astrološka i tarot analiza otvaraju vrata ka svim događajima iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, astrofon idealan način da se otkriju svi procesi koji imaju važnu ulogu u stvarnosti.
Astrofon spaja sva načela i principe tradicionalne astrologije.U astrološkoj analizi polazimo od tumačenja natalne karte na temelju koje se može dobiti pregršt zanimljivih detalja vezanih za talente, vizije i ciljeve, kao i sve ono što će pomoći da se dođe do dublje samospoznaje i bude u skladu sa suštinom vlastitog bića. Kada je riječ o profesionalnoj interpretaciji astrološke karte, astrofon spaja sva načela i principe tradicionalne astrologije što pridonosi jedinstvenom uvidu za svako područje života. Proučavanje tarota donosi sjajnu mogućnost s kojom se mogu preispitati sva područja života i olakšati nalaženja rješenja kod specifičnih ili složenih situacija.
Sagledavajući duboko značenje tarot simbola putem opcije astrofon možete doći do odgovora na sve važne teme kao što su: ljubav, posao, zdravlje, brak, ciljevi, profesionalni uspjeh, materijalno poboljšanje, analiza prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. U tom smislu, astrološka i tarot simbolika vremenom postaju najvažniji putokazi kroz koje započinjemo vlastiti proces samospoznaje i bolje razumijemo svaku fazu svog životnog puta. Ukoliko vam je potreban savjet, predviđanje za predstojeći period ili samo smjernice za određeno područje života astrofon nudi vam točne i pouzdane odgovore na sva pitanja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM