24sata-astro

ASTRO ZAVOĐENJE: Lavice su majstori oralnog seksa, a Vage se ne stida da kažu sve

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Saznajte koji je najjači adut u zavođenju vašeg horoskopskog znaka!

OVAN

ONA: Znatiželjna je, ali odbojno reagira na udvaranje. Pristup mora biti ležeran. Nakon pristupa i kratkog razgovora treba otići. Potom se treba vratiti, ali i glumiti da je ne primjećujete. Treba razgovarati sa što više ženskih osoba u okolici. Kada kontakt uspije, valja je diskretno izvesti. Ako dozvoli dodir po bedrima, to je znak popuštanja. Skidanje valja obaviti oprezno. Odustaće ako joj rukom zahvatite stidne dlačice i ona osjeti bol. Nespretnost ne podnosi, odmah se oblači i odlazi. Nakon seksa ne treba ništa očekivati. Drugog dana će se praviti da vas ne poznaje.

ON: Ima dječju znatiželju, pa reagira naivno. Zamamna žena za njega je poput lijepe igračke. Voli ležernost, a mini suknja može puno uraditi. Treba ući u njegovo vidno polje, prebaciti nogu preko noge, ali ga ne gledati. Mučili se kad primijeti komadić gaćica pod suknjom. Treba proći pored njega i kao slučajno ga dodirnuti. Otdete i vratite se. Do tada će se već pribrati i prići vam. Želi što prije svršiti. Voli oralni seks, jezikom će ispitati vaše tijelo. Kada je jednom imao seks s vama, očekivat će ga stalno.

BIK

ONA: Ovdje je zavođenje mukotrpno. Na kraju se isplati jer su Bikovi vrlo nježne i krajnje tolerantne. Razgovor će prihvatiti, ali ne voli naglost, zahtijeva pažnju i puno vremena. Kada dođe do seksa, valja pokazati strpljenje. Dodire će odbacivati, ali neće bježati, izazivaće, ali će se praviti da nije tako. Od prvog dodira do skidanja može proći dugo vremena. Kada popusti, učinit će to kao da i dalje odbija. No, odjednom će pokazati koliko uživa. Nakon seksa prema njoj se treba prijateljski ophoditi. Drugog dana neće bježati.

ON: Ako ste pretjerano dinamična osoba, on će vas odbiti. Predložite li mu trčanje ili mu pričate o zdravoj hrani, više ga nećete vidjeti. Voli se sluša. To mu je slaba točka. Zamolite ga da vam pomogne u rješenju nekog problema. Kao vrlo analitična osoba, on će dugo i naširoko objašnjavati. Što razgovor dalje traje, veza postaje prisnija. Nije sve gotovo kada vas uhvati za ruku. Ako je gladan ili ako mu se spava, otići će. Seks s njim je jednostavan i ugodan. Ako ste uzbuđeni i želite penetraciju što brže, mogli biste se razočarati. On ide polako. Trudi se zadovoljiti partnericu.

BLIZANCI

ONA: Vesela je i živa, ali i neuhvatljiva. Logika joj je razarajuća, a uvijek je barem dva koraka ispred udvarača. Prije nego izgovorite riječ, ona već sve zna. Na seks pristaje lako, ne stidi se skidanja. Od seksa pravi predstavu, skida se kao striptizeta. Voli grublji seks, a ne podnosi tepanje i romantične priče. Ako pristala na prisan razgovor, vjerojatno je pristala i na sve ostalo. Ne pamti lica, pa joj valja prići kao stari prijatelj. Čudić se, ali će prihvatiti uvjeravanje da se već od prije znate. Tako sve krene.

ON: Najbolje ga je zavesti na zabavama. Treba mu se približiti vrlo diskretno, bez ikakve priče. Ruke trebaju raditi više od usta. Ispod stola zavucite ruku i dodirnite ga po spolovilu. Reakcija će biti trenutna. Teško se odvaja od prijatelja i zabave, pa ne treba forsirati. Sa seksom treba krenuti kada je zabava završena. On je majstor seksa, igrač koji može smisliti i nevjerojatne stvari.

RAK

ONA: Želite li samo seks, od Račica bježite što dalje. One obično u životu imaju jednog ili dva muškarca premda ostavljaju skroz drugačiji dojam. Oblače se napadno seksi, izazivaju, ali ništa više od toga. Poći će s vama ako ste zabavni, ali dodir po grudima je vrhunac uspjeha. Pričljiva je pa će o vašem udvaranju pričati kome god stigne. S Račicama je potreban krajnji oprez. Ako dozvoli seks, jedva i postoji mogućnost je se ikada više riješite.

ON: Želi ostaviti dojam macho – mana. Dogovor, točnost i vrijeme za njega su imaginarni pojmovi. Zavesti ga možete uvijek iu svakoj prilici. Popušta lako jer nema želje da se bori. Uhvatite ga za ruku i povedite. Ali, morate mu dobro objasniti što želite, jer i kada je situacija jasna, njemu ne mora sve biti jasno. U seksu može biti izuzetno dobar.

LAV

ONA: Majstor oralnog seksa, pruža užitak partneru na sve načine. Na prvu loptu ne reagira, ali reagira na suptilno, inteligentno udvaranje. Da bi vas uopće zapazila, morate biti netko i nešto ili se makar pravite da to jeste. Ako ste na zabavi, obilazite djevojke, pričajte s njima, rukujte se sa svakim i ona će vas zapaziti. Pogled je ono osnovno. Dobacite joj pogled više puta, ali joj ne prilazite. Tek kasnije joj dođite s nekim konkretnim prijedlogom. Primjer, odlazak po kolače, pecivo ili nešto slično. U seksu je izuzetna, odmah se prepušta, vodi igru ​​i uživa.

ON: Majstor zavođenja i veliki promatrač. Promatra i ocjenjuje, a onda kreće. Potrebno je stalno biti u njegovom vidokrugu. Voli čiste, profinjene žene, pa se za susret s njim treba dobro pripremiti. Treba grliti muškarce koji su s vama u društvu. On će promatrati, a kada ocijeni da je pravi trenutak, mirno će prići. Kada dođe do seksa, ne mora doći i do penetracije. On se ponekad zadovolji i time što vas je uzbudio do ludila. Tada se može povući. Ali, to se ne događa često. Majstor je erotskih tehnika.

DJEVICA

ONA: Dominantna i hrabra, ona osvaja i navodi na seks. Vrlo perverzna, hoće sve, oralni seks je izuzetno uzbuđuje, ali kada ga ona radi. Njenu dominaciju jednostavno treba prihvatiti. Drugačije ne ide. Ona određuje s kim će voditi ljubav i kada. Ako zavodite treba samo jedno imati na umu-morate biti svježe okupani i dobro namirisani. To u njoj razbuđuje nagon za seksom. Voli sve, a najviše izraženu grubost i vulgarne riječi koje joj treba stalno šaputati na uho. Romantika i nježnost kod nje ne prolaze.

ON: Nije baš brz u donošenju odluka, pa mu treba prići, jasno mu staviti do znanja što želite. On o svemu mora dobro razmisliti. Konačna odluka ovisi o procjeni tko ste i što ste. Čistoća tijela i ugodan miris parfema su mu vrlo važni. Ako ocijeni da ste osoba koja vrijedi njegove pažnje, pokazat će se kao pravi gentlemen, au seksu kao pravi majstor.

VAGA

ONA: Nježna i pedantna, od stida ne zna reći ne. Nikoga ne želi povrijediti, pa ako vas odbije u prvom naletu, žao joj je više nego vama. Zato se, nakon prvog odbijanja vratite. Voli miran razgovor. Uz razgovor treba je stalno, ali kao slučajno dodirivati. Nakon nekog vremena će popustiti. Kada krene s vama sve dozvoljava. Pogreške oprašta lako, ne traži previše. U seksu je izuzetna, lako doživljava vrhunac, trudi se potpuno zadovoljiti partnera.

ON: Kao i svi lovci, tako i muškarac Vaga odmah reagira kada pred sobom ugleda lovinu. Žensko biće koje ga izazovno promatra i smješka mu se za njega je lovina i razlog za bujanje erotske energije. Diskrecija odlično pali. Šapnete mu na uho gdje ćete ga čekati i mirno odete. Ne smijete čekati njegov odgovor. Pričekajte i doći će. Pokušat vas zadovoljiti, trudit se.

ŠKORPION

ONA: Može pružiti najluđi i najljepši seks. Zavođenje ovih žena bolje ide iskusnijima. Treba s njom puno razgovarati. Ali, ne smije joj se osobno obraćati. Zato je najbolje do nje doći preko prijateljica. Osjeti li da ste intelektualno superiorniji, vaša je. Prepušta se odmah, penetraciju želi istog trena, hoće doživjeti orgazam pod svaku cijenu, pa čak i kada više ne možete, ona će tražiti da nastavite dalje. Njena iskrena seksualnost uzbuđuje svakog muškarca i dovodi ga do ludila.

ON: Što je grublji, znači da mu je do vas više stalo. Puno bira, a odabir ovisi o njegovom trenutnom raspoloženju. Uspjeh nikada nije zajamčen. Voli žene izražene seksualnosti, dominantne. Ako dobro raspoložen, rijetko bira. Uzet će što mu dođe pod ruku. Njegovu grubost ne treba shvatiti kao nasilje. Kada vas baci na krevet ili nagura uz zid, to znači da ga uzbuđujete. Morate ga zadovoljiti, oralni seks smatra normalnim dijelom akcije. Ako ga ne zadovoljite, pripremite se i na kakvu grublju riječ.

STRIJELAC

ONA: Zavođenje ovih žena je težak zadatak. Treba je zavoditi tako da je ne zavodite, što je kontradikcija koju nije lako riješiti. Ako osjeti da je zavodite, bježi. S njom treba postupati najprije posve prijateljski. Ništa ne smije ukazivati ​​na vašu seksualnu želju. Oblači se tako da je više gola nego obučena, ali na to ne smijete obraćati pažnju. Pogled prema njenim nogama sve uništava. Ona će vas ocjenjivati. Kako ona čini prvi korak, znak da ste uspjeli bit će jasan – konkretna je i sigurna u sebe, povest će vas gdje treba. Seks s njom nije nešto što ćete pamtiti, ali može biti zanimljiv.

ON: Pali se na sve što on njega bježi. Lud je od strasti ako osjeti da ga netko ne primjećuje ili ne reagira na znakove koje upućuje. Mudroj ženi je lako ga zavede. Treba se što dulje praviti da ga ne primjećuje i on će sam krenuti. Ali, oprez. Nakon prvog kontakta ni na što ne treba pristati. Tek kada priđe drugi ili treći put, možete prihvatiti šetnju. Tada je vaš. U seksu može biti odličan, voli razne stvari.

JARAC

ONA: Njen je problem što vrlo teško doživljava orgazam. Zato je uglavnom dosta nezadovoljna. Traži muškarca vedre naravi, često starijeg od sebe. Lako joj je prići, razgovor ne odbija, a znak da je popustila je ako vam dozvoli da je dodirnete. Ona inače mrzi tuđe dodire. Direktna je, kod nje nema skrivenih igara. Hoće znati sve u detalje. Seksualna privlačnost kod nje se rađa istovremeno s njenim uvjerenjem da ste šarmantna osoba. U seks ulazi lako, odmah se skida, ne bježi ni od čega, ali kako teško doživljava vrhunac, pozicija koju najviše voli je od nazad. Treba raditi uporno, ali ne grubo. Ako i ne svrši, neće zamjeriti.

ON: On je za zavodljivu ženu plijen kakav se samo može poželjeti. Možete ga zavesti u svakoj situaciji. Dovoljno je obući se malo ležernije, neka se vide obrisi grudiju, konture gaćica i on je odmah gotov. Tu riječi i nisu potrebne. Jedino je problem što ne voli izravan pristup, pa ako mu dođete i kažete što želite mogao bi se povući, usprkos jakoj želji. Zato treba dozvoliti da on vama priđe. U seksu se dosta trudi.

VODENJAK

ONA: Nepredvidiva je, nikada ne znate gdje ste. Cijelo tijelo joj je erogena zona, pa ako je pomazite već ste daleko odmakli. Zavođenje ove žene je poput hodanja po magli. Možete se izgubiti, a možete naići na pravi put iznenada, neočekivano. S njom treba dugo razgovarati, ali u većem društvu. Ne trpi pretjerano ozbiljne razgovore. Ako i dođe do situacije koja vodi seksu, ne mora se dogoditi ništa. U svakom trenutku može odustati. Najbolje je odvesti u stan, ponuditi joj gledanje filma, lagano dodirivati. Ako joj dođe, krenut će sama, a ako ne, treba strpljivo čekati sljedeću priliku. Voli prijateljski pristup, a mrzi durenje.

ON: Uvjeren je kako može sve, pa odatle i problemi. Na vaš pokušaj on će gledati sasvim drugačije nego vi. Za njega je zavođenje kao razgledavanje izloga iz kojeg treba nešto odabrati. Ako ocijeni da nema razloga za gubljenje vremena, otići će. S njim nije lako, ali gotovo redovito pada na isti potez. Treba ga osloviti kao prijatelja i zamoliti za pomoć. Odmah će prihvatiti razgovor. Od toga trena dalje sve ide lakše. U seksu može biti izvanredan. Nećete ostati uskraćeni.

RIBE

ONA: Nježna, idealna ljubavnica. Zavesti je možete uvijek. Dovoljno joj je pokazati znak pažnje i ona vas već ima u mislima. Ali, od prve ni na što neće pristati i Bezace jer je stidljiva, nema samopouzdanja, svega se boji. Zato je dobro najprije opušteno razgovarati. Magična riječ za nju je – noć. Nakon ponoći valja je odvesti na neko udaljeno mjesto. Polako joj se približavajte, uhvatite je za ruku, govorite o ljubavi, pažljivo slušajte njene priče koje graniče sa snovima. Pred prvu zoru više ne zna reći ne. Nakon tog prvog puta, možete s njom poći uvijek. Ona može voditi ljubav bilo gdje i bilo kad jer je trajno uzbuđena. Izgara u seksu, s njom provedeni trenuci su nezaboravni. Tolerantna je do nevjerojatnih granica.

ON: Šuti o ljubavnim avanturama. Zavesti ga nije lako jer trebate biti nenametljivi, ležerni i što prirodniji. Treba mu upućivati ​​znakove, uglavnom pogledima. Ako vidi da imate pretjerano srdačne odnose s muškim prijateljima, neće se približiti. Zato izađite s prijateljicom i sačekajte. Teško će se odlučiti na pristup, a ako vi njemu priđete, zbunit će se. Uvijek mu je potrebna podrška. Ako u nečem i pogriješi, pravite se da to niste vidjeli. Vrlo dobar ljubavnik, pazit će na vibracije vašeg tijela, pronalaziti ono u čemu najviše uživate i to će vam raditi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK