24sata-astro

Astro tarot je sve popularniji među ezo savjetnicima

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Astro tarot je naziv za objedinjenu iako nedovršenu ezoterijsku tehniku ​​sačinjenu od spoja astrologije i tarota. Astro tarot je sve popularniji među ezo savjetnicima.
Prednosti astro tarotaPrednosti astro tarota su mnogostruke. Prije svega, u radu je bolje koristiti dvije nego jednu tehniku. Jednoj tehnici ništa ne nedostaje, da se razumijemo, ali ponekad s dvije tehnike se dobije bolja preglednost određene situacije. To je kao kada bi savjetnik stajao na vrhu brda s kojega pogled puca na dolinu. Astro tarot je zanimljiva tehnika. Pa i zabavna. Iako zabava sama po sebi nije važna, savjetniku će biti lakše ako u radu koristi tehniku ​​koja mu čini zadovoljstvo. Što je tehnika zabavnija, savjetnik je opušteniji. Astro tarot daje najbolje od dva svijeta. Tarot unosi bogatu simboliku s kojom se bilo tko lako poistovjeti. Karte se brzo otvaraju odnosno hitro se ulazi u srž problema. S druge strane, astrologija također raspolaže šarolikom simbolikom. Ona pridonosi širenju tumačenja, sagledavanju sudbine iz drugačijeg kuta. Unosi vrijeme kao jako važan faktor.
Nedostaci astro tarotaAstro tarot nije kompletirana tehnika. Najdalje do kuda se došlo jesu karte oslikane astrološkim simbolima. Ove karte u radu davaju poprilično dobre rezultate. Ali to nije dovoljno. Glavna prepreka je veličina astrologije. Naime, astrologija ima dugu tradiciju. Nema važnije civilizacije koja ju nije proučavala što je rezultiralo velikim brojem knjiga. Ljudi koji cijeli život proučavaju astrologiju ne mogu sa stopostotnom sigurnošću reći da ju poznaju. Tehnika je isuviše puno. Nemoguće je astrologiju “strpati” na nekoliko desetaka ulaznice. Nadalje, astrologija i tarot se razlikuju u jednoj fundamentalnoj ideji. Iako obje tehnike priznaju sudbinu, tumači tarota, iako ne svi, smatraju da čovjek upravlja vlastitom sudbinom. Astrologija u suštini podržava ovu ideju, ali samo do određene mjere. Astrolozi, iako ne tzv. moderni astrolozi, polaze od toga da čovjek ima kontrolu samo nad onim što mu nebo dozvoli. Drugim riječima, kontrole je jako malo u čovjekovim rukama. Nekomu ovo može zvučati pomalo smiješno, no tijekom tumačenja spomenuta razlika se itekako osjeti.
Astro tarot u budućnostiAstro tarot ima svijetlu budućnost. Sigurno je da će zaljubljenici u ove dvije tehnike i dalje pokušavati ih spojiti na najbolji mogući način. Neće biti lako, ali prije ili kasnije to će zasigurno izroditi neke nove tehnike, nove mogućnosti. Kako rekoh, neće biti jednostavno. Astrologija je sustav za sebe. Prava, izvorna astrologija je tvrda. Ona je sudbinska, ona ne voli promjene odnosno voli ih samo ako su u skladu s davno utvrđenim pravilima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM