24sata-astro

Astro tarot astrofon

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Na internetu, u novinama ili drugdje možete često naići na oglase koji vas pozivaju da se obratite savjetnicima u astro tarot astrofon centru. Pod time se prvenstveno misli na mjesto gdje su savjetnici stacionirani. Oni u radu ne koriste isključivo astrologiju ili tarot već i mnoge druge discipline poput numerologije, ji-Ching, kristaloterapije, viska itd. Najčešće, savjetnik je specijaliziran za jedno područje, za ono koje najviše voli i u kojemu ima puno iskustva. Jedan dio savjetnika kombinira dvije i više tehnika. Npr., Numerologiju i tarot ili visak i tarot itd. Među njima ima i onih koji kombiniraju astrologiju i tarot (u nastavku teksta astro tarot).

Iako se radi o poprilično različitim ezoterijskim disciplinama astrologiju i tarot je moguće ukrstiti na više načina. Astro tarot kao svojevrsna objedinjena disciplina savjetniku omogućuje da pitačevom problemu priđe iz više kutova. To je kao da savjetnik stoji na brdu s kojega puca pogled na golemu dolinu. Dolina je sačinjena od problema i nedoumica. Astro tarot pomaže savjetniku da bolje i dalje vidi s vrha brda.

Astro tarot astrofon je preko symbolon dobio novo i jedinstveno ruho
U strogo tehničkom smislu tarot karte nije moguće upotrijebiti prilikom uporabe horarne astrologije kao iu mnogim drugim segmentima astrologije. Vrijedi i obratno; položaj planeta i zvijezda nije od velike pomoći prilikom otvaranja ulaznice. No, kombiniranje je ipak moguće. Prije svega, ako su savjetniku potrebne dodatne informacije o Pitaču ili osobi za koju se pitanje postavlja on može iskoristiti natalnu astrologiju. Uz pomoć karte rođenja dobiva sliku o tome kakav je čovjek. To može biti od velike pomoći prilikom otvaranja ulaznice. Nadalje, neke tarot karte su označene astro simbolima. Ta dodatna simbolika predstavlja most koji spaja dvije discipline. Na taj način savjetniku je omogućeno da proširi tumačenje. Astro tarot se može pronaći u još jednom specifičnom obliku. Riječ je o symbolon kartama ili astrološkom tarotu. Ovdje se polazi od astrologije. Planeti i znakovi su jako bitni, ali umjesto klasičnog korištenja horoskopa, upotrebljavaju se karte. One su jako lijepo ilustrirane, ukrašene raskošnim bojama. Poznavatelju astrologije i tarota ne predstavljaju problem prilikom dekodiranja značenja. Astro tarot je preko symbolon dobio novo i jedinstveno ruho. Karte su približile tarot astrologiji i obratno. Baš zato su rado prihvaćene od strane pojedinih savjetnika. Symbolon nagovještava da će iu budućnosti vjerojatno biti još pokušaja stapanja dviju disciplina.

Astro tarot astrofon kao moguća jedinstvena ezoterijska disciplina se ogleda i preko standardnog tumačenja tarota
Treba voditi računa da je astro simboliku bolje uključiti u tarot nego obrnuto. Mnoge tarot karte se od davnina bez problema poistovjećuju s astrologijom olakšavajući time savjetniku posao. Primjerice, u klasičnom tarotu Velika Arkana Mjesec se poistovjećuje s astrološkim Mjesecom. U principu, značenje je isto. Tu je i Sunce koje se izjednačava s astrološkim Suncem. Velika Arkana Pravda obično u ruci drži vagu, a to je isto što i zodijakalnu Vaga. Karta Car je često oslikana vladarom koji sjedi na prijestolju čiji su rukohvati ukrašeni ovnovska glavama. Značenje ove karte se uvelike podudara s astrološkim Ovnom. Smrt je obično predstavljena stvorenjem koje u ruci drži pješčani sat ili je sat vidljiv na nekoj drugoj lokaciji na karti. Sat odgovara astrološkom Saturnu ili znaku Jarca pošto on predstavlja vrijeme ili prolaznost. Kralj životinjskog carstva, Lav obično ukočeno stoji ili sjedi na velikoj arkani Snaga. Karta se poistovjećuje s zodijakalnu Lavom.

U jednom drugom tarot špilu, Lenormand, opet imamo Mjesec i Sunce koji su po značenju isti kao astrološki Mjesec i Sunce. Karta pod rednim brojem sedam, Zmija se poistovjećuje s astrološkim Škorpionom zbog izdajstva i pokvarenosti. Prva karta u Lenormand, Konjanik nosi znak jednakosti s astrološkim Merkurom. Time se naglašava važnost razmjene informacija. Pod rednim brojem 25 se nalazi Prsten koji odgovara znaku Bika. Zašto baš Bik? Zato jer je karta vrlo materijalna. Karta Žena se izjednačava s Venerom. Venera je ženski planet pa logično predstavlja žensku, pasivnu energiju. Karta Muškarac odgovara astrološkom Marsu. Većina planeta u astrologiji su muške prirode. Mars je odabran zbog seksualnosti koja stoji iza njega. Knjiga se poistovjećuje s Ribama zbog njihove mističnosti i spiritualnosti. Ovakvih primjera je puno.

Astro tarot astrofon još nije zaživjela kao samostalna ezoterijska disciplina
Jednoga dana možda i hoće. U međuvremenu, savjetnici koji vole ukrštavati različite discipline sve su bolji u primjeni. Kada želite razgovarati sa savjetnikom nemojte automatski zaključiti kako pojma nema samo zato jer koristi više toga u radu. Punina tehnika mu omogućuje da bolje sagleda sve što vas zanima. Nemojte zaboraviti da vaš životno iskustvo predstavlja izvor znanja za savjetnike, pogotovo one koji koriste više toga u radu. Oni vam pružaju pomoć dok u isti mah za njih ste izvor nove spoznaje.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM