ASTRO NAPUTAK: Kako lažu i varaju horoskopski znakovi

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Dramatični Lav će početi vas napada, a Ribe će vam na kraju priznati!

Ovan
Vodite računa jer muškarac Ovan reagira vrlo agresivno na optužbe da je kriv. Teško će priznati svoju krivnju i uvijek će gledati da svoj neuspjeh ili potrebu da lažu okrive drugu osobu.

Bik
Bika ćete prepoznati da ne govori istinu tako što će počinje pokazivati ​​nesigurnost i jednostavno će se uplesti u vlastite laži. Ako primijetite da zamuckuje, crveni i mijenja temu, znajte da se tu nešto ne poklapa!

Blizanci
“Gledaj svoja posla!” Ako čujete ovu rečenicu, znajte da nešto nije u redu s vašim dragim i da nešto opasno krije od vas.

rak
Romantični Rak voli provoditi vrijeme sa svojom voljenom osobom. Ukoliko odjednom postaje odsutan u mislima, znajte da ima nešto što želi sakriti od vas.

Lav
Dramatični Lavi ima običaj da započne svađu kako bi odvratio pažnju od tajne koju krije. Po sistemu “napad je najbolja obrana” on će pokušati obraniti od toga saznati njegove laži!

Djevica
“Ne zanima me. Radi što hoćeš “. Ako vam Djevica, koja je obično ljubazna i osjećajna ovo kaže, znači da treba ozbiljno razmisliti o čemu se tu zapravo radi!

Vaga
“Da li ti to sumnjaš u mene?” Muškarci Vage su vrlo vješti u laganju i teško ćete prepoznati da pokušavaju nešto sakriti od vas. Emotivnom manipulacijom će natjerati partnera da se osjeća neugodno što je uopće postavio ili posumnjao!

Škorpion
Ukoliko muškarac Škorpion želi sakriti nešto od vas on će to uraditi vrlo provjerenom taktikom. Najprije će početi vas vrijeđa ili traži mane, kako bi vas skrenuo s traga!

strijelac
Neoprezni Strijelac svuda će ostavljati tragove ili će mu se omaknuti poneka izjava. Svaki put kada ga pitate, dat će vam drugačiji odgovor. Ukoliko vas vara, provjerite njegov stol ili telefon, gdje ćete vrlo brzo pronaći neki sumnjivi trag!

Jarac
“Ti si me dovela do toga!” On igra igru ​​bacanja krivnje. Ukoliko ga uhvatite u laži, na kraju ćete vi ispasti krivi za to što vas je lagao.

Vodenjak
Vodenjaci mogu biti vrlo uvjerljive kada lažu, jer će vas gledati u oči i otvoreno lagati! Nije im problem ni da se zakunu na vjernost, a da sa strane svašta nešto kriju!

ribe
Ako vam počne previše udovoljava i ispunjava želje, znajte da vas muškarac Riba nešto opasno laže! Emotivne Ribe će uvijek na kraju i priznati svoju laž jer nemaju srca da lažu!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €