ASTRO LEKAR: Horoskopski znaci oboljevaju od ovih bolesti!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Još stari Egipćani su bolest, koju danas znamo pod imenom kancer, nazvali “rakova bolest” a upravo zbog toga što je najviše bila zastupljena kod osoba rođenih u ovom znaku.

Danas znamo da u tijelu imamo kancerogene stanice, ali ne obolijevamo svi. Koji organ će oboljeti i da li će doći do toga, može se vidjeti u horoskopu.

Dakle, prvo upozorenje će dati planeta Saturn i znak u kome se nalazi. S obzirom na to da svaki znak vlada određenim organom, ovo je početna pozicija koja daje informaciju odakle bolest može krenuti. Pošto svi u svojim natalnim kartama imamo Saturn u nekom znaku, a ne obolijevamo svi od ove opake bolesti, to znači da ova planeta mora pokazati još nešto i da u cijelu sliku mora uključiti još neka planeta. Dakle, prvi i najvažniji signal predispozicije daju aspekti Saturna s Mjesecom, Jupiterom ili Venerom.

Znak u kome se nalaze aspektirana planeta opisuje preko kojih organa bolest napreduje.

problematični aspekti

Ako se u horoskopu pojave problematični aspekti i to uključeni u šesto ili 12. polje (akutne i kronične bolesti) onda se može sa sigurnošću tvrditi da će se osoba suočiti s velikim zdravstvenim problemima.

A ako su aspekti prisutni, ali nisu aktivirana ova polja, to znači da osoba može, ali i ne mora doći u takvu situaciju, sve će ovisiti od životnog stila i preventive.

Ako Saturn loše aspektovan s Mjesecom to ukazuje na trbuh, maternicu, jajnik, limfne žlijezde. Ovaj aspekt jače utječe na žene nego muškarce, često je prisutan u grupacijama (naseljima) kada više ljudi obolijeva. Kad je loše aspektovan s Venerom ugrožava dojke, okrugle i parne organe, kožu, usta i spolne organe. Osoba prije obolijevanja može biti sklona debljanju i slabom kretanju.

Loš položaj Venere ukazuje na taloženje toksina u masnim stanicama.

Ako loše aspektovan Jupiter, loš i usporen rad jetre može prouzročiti zloćudnu bolest, osim ovog tijela, ugroženi su i gušterača i krv.

Pored ovoga, nekada ključnu informaciju daje znak u kome se dominantno odigrava nepovoljan aspekt, pa po tome dijelimo: Ovan – glava, Bik – grlo, štitnjača, Blizanci – pluća, Rak – želudac, Djevica – trbuh, crijeva, Vaga – bubrezi, koža, Škorpion – genitalni organi, mjehur, debelo crijevo, Strijelac – jetra, gušterača, žuč, krv, Jarac – kosti ili bolest nastupa u dubokoj starosti, Vodenjak – mozak, Ribe – podmuklo i nepoznato porijeklo bolesti ili jetra.

Smatra se da od raka obolijevaju vodeni i zemljani znaci, a zračni i vatreni manje. Vjeruje se da ova bolest ne napada tipove koji u svom horoskopu imajunaglašeno Sunce (ili znak Lava). Ipak, bez obzira na navedene podjele, treba imati na umu da je svaki horoskop različit i nosi energiju jedinstvenu i neponovljivu. Da li će se neko sigurno razboljeti ili da li je netko baš stopostotno zaštićen pokazat i ostale planete u horoskopu. Zbog toga, ovakva tumačenja treba uzeti samo kao upozorenje, nikako kao krajnju prognozu i dijagnozu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD