24sata-astro

ASTRO LEKAR: Horoskopski znaci oboljevaju od ovih bolesti!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Još stari Egipćani su bolest, koju danas znamo pod imenom kancer, nazvali “rakova bolest” a upravo zbog toga što je najviše bila zastupljena kod osoba rođenih u ovom znaku.

Danas znamo da u tijelu imamo kancerogene stanice, ali ne obolijevamo svi. Koji organ će oboljeti i da li će doći do toga, može se vidjeti u horoskopu.

Dakle, prvo upozorenje će dati planeta Saturn i znak u kome se nalazi. S obzirom na to da svaki znak vlada određenim organom, ovo je početna pozicija koja daje informaciju odakle bolest može krenuti. Pošto svi u svojim natalnim kartama imamo Saturn u nekom znaku, a ne obolijevamo svi od ove opake bolesti, to znači da ova planeta mora pokazati još nešto i da u cijelu sliku mora uključiti još neka planeta. Dakle, prvi i najvažniji signal predispozicije daju aspekti Saturna s Mjesecom, Jupiterom ili Venerom.

Znak u kome se nalaze aspektirana planeta opisuje preko kojih organa bolest napreduje.

problematični aspekti

Ako se u horoskopu pojave problematični aspekti i to uključeni u šesto ili 12. polje (akutne i kronične bolesti) onda se može sa sigurnošću tvrditi da će se osoba suočiti s velikim zdravstvenim problemima.

A ako su aspekti prisutni, ali nisu aktivirana ova polja, to znači da osoba može, ali i ne mora doći u takvu situaciju, sve će ovisiti od životnog stila i preventive.

Ako Saturn loše aspektovan s Mjesecom to ukazuje na trbuh, maternicu, jajnik, limfne žlijezde. Ovaj aspekt jače utječe na žene nego muškarce, često je prisutan u grupacijama (naseljima) kada više ljudi obolijeva. Kad je loše aspektovan s Venerom ugrožava dojke, okrugle i parne organe, kožu, usta i spolne organe. Osoba prije obolijevanja može biti sklona debljanju i slabom kretanju.

Loš položaj Venere ukazuje na taloženje toksina u masnim stanicama.

Ako loše aspektovan Jupiter, loš i usporen rad jetre može prouzročiti zloćudnu bolest, osim ovog tijela, ugroženi su i gušterača i krv.

Pored ovoga, nekada ključnu informaciju daje znak u kome se dominantno odigrava nepovoljan aspekt, pa po tome dijelimo: Ovan – glava, Bik – grlo, štitnjača, Blizanci – pluća, Rak – želudac, Djevica – trbuh, crijeva, Vaga – bubrezi, koža, Škorpion – genitalni organi, mjehur, debelo crijevo, Strijelac – jetra, gušterača, žuč, krv, Jarac – kosti ili bolest nastupa u dubokoj starosti, Vodenjak – mozak, Ribe – podmuklo i nepoznato porijeklo bolesti ili jetra.

Smatra se da od raka obolijevaju vodeni i zemljani znaci, a zračni i vatreni manje. Vjeruje se da ova bolest ne napada tipove koji u svom horoskopu imajunaglašeno Sunce (ili znak Lava). Ipak, bez obzira na navedene podjele, treba imati na umu da je svaki horoskop različit i nosi energiju jedinstvenu i neponovljivu. Da li će se neko sigurno razboljeti ili da li je netko baš stopostotno zaštićen pokazat i ostale planete u horoskopu. Zbog toga, ovakva tumačenja treba uzeti samo kao upozorenje, nikako kao krajnju prognozu i dijagnozu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK