24sata-astro

Astro centar je mjesto koje okuplja ponajbolje savjetnike ezoteričarima

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Astro centar je mjesto koje okuplja ponajbolje savjetnike ezoteričarima. Tu se mogu naći tumači tarota, zaljubljenici u numerologiju, poznavatelji neba, ji-čing majstori, korisnici viska kao i vidovnjaci. Astro centar svojim korisnicima nudi savjete kako da se što bolje nose sa svojim problemima i kako ih u konačnici riješe. Podrazumjeva se da pozivatelji dobivaju i prognoziranje razvoja događaja, ako to žele, naravno. Također, savjetnici im nude mogućnost da “provire” u tuđe živote.
Astro centar ne raspolaže magičnim rješenjimaAstro centar pomaže velikom broju ljudi. Bilo bi neozbiljno tvrditi da savjetnici raspolažu nekakvim čarobnim štapićem uz čiju pomoć bi se problemi svijeta rješavali. Činjenica je da svatko ima svoju sudbinu, priču koju mora živjeti, dopadala mu se ili ne. Čak i kada se ljudima događaju najužasnije stvari, uvijek postoji neki viši razlog zašto je tome tako. Ovo spominjem iz razloga što se savjetnike u astro centru ponekad percipira kao spasitelje. Oni to nisu. Na kraju krajeva, sami savjetnici imaju problema u životu. Nije istina da žive isključivo za neki oblik ezoterije. Ako se stvari poslože na pravi način odnosno ako se vide iz pravog kuta, jasno je da savjetnici mogu i znaju puno pomoći, ali nisu svemogući.
Astro centar kao mjesto otkačenih pitanje koliko astro centar bio ozbiljno mjesto, u nemalom broju slučajeva pozivatelji su neopisivo komični. Primjerice, jednu gospođu je zanimalo kada će joj se krava oteliti. Drugu je zanimalo hoće li joj muž uskoro umrijeti. Pitala je iz razloga jer ga više očima ne može gledati niti ušima slušati. U jednom slučaju javila se gospođa u svojim sedamdesetim godinama života zanimajući se za svoga 43 godine mlađeg ljubavnika! Zatim, gospođa u svojim osamdesetim godinama života se raspitivala u vezi svoga seksualnog života uz izjavu: “Znate gospodine, ja sam i dalje funkcionalna!”.
Kolega savjetnik je dobio poziv od muškarca iz susjedne BiH. Nakon uspješno obavljenog konzultiranja razgovor je odjednom otišao u drugom pravcu:
Pozivatelj: “Recite mi čime raspolažete?”
Savjetnik: “Kako mislite čime raspolažem?”
Pozivatelj: “Pa koliki vam je !?”
Astro centar kao lijek za brojne ljubavne poteškoćeZnatan broj ljudi koji se obrate savjetnicima u astro centru to čine kako bi s duše skinuli teret. Ovo posebice vrijedi za poteškoće na ljubavnom planu. Često savjetnik ne treba koristiti neku određenu tehniku. Pozivatelj samo želi razgovarati jer se obično nema kome obratiti. Astro centar se doista može shvatiti kao svojevrsni lijek.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM