24sata-astro

Astro centar astrofon

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Poduzeća koja nude ezoterijske usluge često u marketingu koriste izraz astro centar ili tarot centar. Pod time misle na mjesto gdje savjetnici odgovaraju na upite. Osim toga, pojam astro centar podrazumjeva sve ezoterijske tehnike koje savjetnici koriste u radu. Ne misli se samo na astrologiju već i na tarot, ji-čing, numerologiju, vidovitost itd. Logično je da mnogi kada čuju izraz astro centar automatski pomisle na astrologiju. Savjetnici u centru rado koriste astrologiju prilikom davanja odgovora. Međutim, malo je tko objasnio koje točno tehnike koriste u radu. Astrologija danas broji desetak grana pri čemu su sve slične jedna drugoj, a opet među njima postoje bitne razlike. Ako astrolog dobro poznaje natalnu astrologiju ne znači da će jednako dobro poznavati horarnu astrologiju. Dakle, koje su to grane astrologije najčešće primjenjive u praksi?

natalna astrologija
Ako ste ikada pokazali minimalan interes za astrologiju neminovno ste čuli za natalnu astrologiju. Radi se o bazičnoj astrologiji. Slobodno se može reći da ako osoba nije upoznata s natalnom astrologijom teško može savladati neko drugo područje. Natalna astrologija se odnosi na horoskop osobe koji se izrađuje za trenutak rođenja. Datum, godina, mjesto i posebice sat rođenja su ključni podaci da bi se horoskop mogao izraditi. Bez sata rođenja mogu se dobiti određene informacije o osobi, ali za nešto više astrologu su vezane ruke. Prilikom savjetovanja astrolog na temelju ovog astro područja može jako dobro opisati osobu; njen karakter, kako se nosi s emocijama, prema čemu pokazuje interes i još puno toga. Svatko od nas zna u kojemu je znaku rođen. No, astrolog zna da to ne znači da su svi Ovnovi isti. Primjenom natalne astrologije astrolog može pronaći bitne razlike među pojedincima iako su rođeni u istom znaku.

Usporedna astrologija ili sinastrija
Ovdje se radi o proširenoj natalnoj astrologiji. Uzima se horoskop jedne osobe i ukrštava ga se s horoskopom druge osobe. Ovo se najčešće radi kod pitanja ljubavnog karaktera; bračni, prijateljski ili neki drugi sličan odnos. Ali, to nije pravilo. Horoskopi se mogu uspoređivati ​​bez obzira na status odnosa. Usporedna astrologija preuzima iz natalne mnoga pravila, ali neka su ipak specifična samo za nju. Time želim reći da ako astrolog želi kvalitetno koristiti ovo polje mora mu biti posvećen.

Horarna astrologija
Tipičan astro centar najčešće ne poznaje horarnu astrologiju. To je zato jer horarnih astrologa nema puno. Ovo je jedna od starijih grana astrologije. Njezina svrha je što preciznije dati odgovor na postavljeno pitanje. Horarna je slična natalnoj i usporednoj utoliko što se svugdje koriste planeta, od Sunca do Plutona. Međutim, tradicija horarne astrologije je jako duga što znači da su se tijekom vremena unutar nje razvile mnogobrojne tehnike koje su neprimjenjive drugdje u astrologiji. Kada se gleda Horarne horoskop, to je nešto poprilično različito u usporedbi s natalnim, mundanim ili nekim drugim horoskopom. Da bi se dobio odgovor astrologu uopće nije potreban datum rođenja kao ni mjesto i sat rođenja osobe. Horarna karta nije ništa drugo nego raspored planeta u momentu kada je pitanje postavljeno. To se nigdje drugdje u astrologiji ne primjenjuje. Ako netko poznaje natalnu ili usporednu astrologiju, ne znači da poznaje horarnu.

karmička astrologija
Astro centar najčešće ne koristi usluge karmičkih astrologa. Kao i kod horarnih, problem je njihova brojnost. Karmička astrologija je novija astro grana. Ona je, podrazumjeva se, po mnogo čemu slična ostalim astro područjima. Ipak, po mnogo čemu je specifična i to ne jedino u tehničkom dijelu. Karmički astrolog u radu koristi natalnu kartu (natalna astrologija), ali ju promatra iz drugačijeg kuta. Ovaj astrolog polazi od pretpostavke da duša nikada ne umre već samo mijenja tijelo. To je princip reinkarniranja. On analizira talente koje smo “prenijeli” iz prošlog u ovaj život, u potrazi je za zadacima koje moramo savladati u ovom postojanju, a koje nismo uspjeli prije riješiti, gdje ispaštamo odnosno što smo prije krivo činili itd. Vjerujem da mnogi od vas nisu čuli za izraze poput dijamant ili crno sunce. Nigdje drugdje u astrologiji se ne primjenjuju osim ovdje.

Astro centar astrofon rijetko kad koristi druga područja
Astro centar astrofon rijetko kad koristi druga područja poput mundane astrologije. Drugi naziv joj je politička astrologija. Analiziraju se horoskopi gradova, država, vladara itd. Kao što joj ime kaže, medicinska astrologija je posvećena medicini. Ovo je doista još jedno područje za sebe. Poljoprivredna astrologija se tiče uzgoja stoke i biljaka. Meteorološka astrologija se tiče prognoziranja vremena. Uranski astrologija je najnovija grana astrologije koja kao i natalna tumači sudbinu pojedinca, ali na jedan totalno drugačiji način u odnosu na astro tradiciju. Financijska astrologija se uglavnom koristi za burzovna mešetarenja. I ona je vrlo specifična. Astro centar ova područja najčešće ne koristi zbog male potražnje.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM