24sata-astro

Ako tražite najbolje tarot majstore na pravom ste mjestu!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Tko je tarot majstor?

Tarot majstor je osoba koja zna čitati tarot karte, na neki je način vidovita ukoliko se radi o pravom majstoru tarota. Čitanjem karta dobiva odgovor koje se karte otvore, znači što karte kažu tarot majstor izgovara. Vrlo je važno da tarot majstor zna pravilno pročitati karte.

Što radi najbolji tarot majstor?

Tarot majstor uz pomoć tarot karata dolazi do odgovora na postavljena pitanja znatiželjnih ljudi, da li se radi o ljubavi, financijama, vezama, raskidima, poslovnom uspjehu … sve to karte pokažu, samo je važno znati ih dobro pročitati i dokučiti značenje koje nam pokazuju. Tarot majstori moraju znati značenje karata i tek onda mogu to isto značenje prenijeti u obliku odgovora na postavljena pitanja. Tarot majstor nije svemoguć niti treba govoriti laži, samo treba pročitat tarot karte i odgovoriti što te iste karte ukazuju.

Što ne radi tarot majstor?

Da, onaj pravi istinski majstor tarota nikako ne izmišlja, ne laže niti ne iskrivljuje poruku koju dobiva iz tarot karata.

Kako nam tarot majstori mogu pomoći?

Majstori tarota nam mogu pomoći na više načina no međutim jedan od glavnih aduta je sigurno pravilno čitanje kako su karte pale i davanje konkretnog odgovora na postavljeno pitanje ili više njih. Uz pomoć odnosno uslugu majstora možemo dobiti precizan odgovor što nas čeka i na što bismo trebali paziti u budućnosti kako bi nam bilo bolje. Biti spreman, biti odgovoran, brinuti se o sebi io svojim bližnjima svrha je života bez stresa, napetosti i neugodnih iznenađenja – tu nam tarot pomaže ali dakako potrebni su pravi majstori tarota da nam mogu protumačiti i iznijeti što nam tarot poručuje.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM